Terug naar Wysteria Lane

Zelfs de First Lady kijkt ernaar: Desperate Housewives. Vanaf vanavond zijn de sores van de dames uit Wysteria Lane weer te volgen op Net 5. Hoe is de buurvrouw om het leven gekomen? En komt het geheim van Mike Delfino uit?

Het zijn vragen waar pas over vier weken antwoord op komt. Net 5 begint namelijk met vier herhalingen uit het vorige seizoen van de kijkcijferhit.

Desperate Housewives, 20.30 uur Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>