Tatum krijgt twijfelachtige eer van presentatie Gotcha!

Tatum Dagelet maakt de overstap naar Veronica. De presentatrice was vorige week nog te zien bij Talpa, toen Vijf Sterren meedong in De TV Competitie. Dat programma won niet en nu gaat Dagelet Gotcha! presenteren.

Of dat nu een eer te noemen valt, is te betwijfelen. Voorheen presenteerde Georgina Verbaan het verborgen camera programma, maar die moest opstappen toen de kijkcijfers niet aan de verwachting voldeden. De eer is bovendien twijfelachtig omdat je je niet populair maakt bij je collega’s.

Ik heb er nooit van gehouden, programma’s met verborgen camera. Bovendien gaan de ‘grappen’ in Gotcha! soms wel erg ver. Ik kan me bijvoorbeeld herinneren dat Inge de Bruijn in een hutje in een bos ‘s nachts werd opgeschrikt door een neerdalende ufo met levensecht lijkende ruimtewezens. De zwemster was not amused toen bleek dat ze in de maling werd genomen. Het is voor Tatum te hopen dat het haar beter vergaat dan voorganger Georgina.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>