Ellemieke Vermolen blijft doorklussen

Ellemieke Vermolen blijft gewoon doorklussen bij SBS. Zij wordt het gezicht van Mama, ik heb je huis verbouwd. Hierin maken kinderen de dienst uit terwijl de ouders naar een hotel zijn gestuurd. In de eerste aflevering, zondag om 18.50 uur op SBS 6, staat een Brits gezin centraal.

Een beetje merkwaardig is deze carrière-move wel. Eerst wordt Ellemieke werkloos bij SBS omdat haar programma’s naar RTL verhuizen. Volgens de producenten omdat het klusklimaat daar beter is. En vervolgens klust SBS vrolijk door met dezelfde presentatrice.

Het wordt helemaal raar als je het volgende stuk uit de Veronica gids leest: “KLussen en Wonen verhuist naar RTL 5. Balen ja, ik had het enorm naar mijn zin en heb echt het gevoel dat we iets hebben opgebouwd. Maar ik heb twee nieuwe programmavoorstellen gekregen van SBS en daar zijn we nu over aan het praten. Ik zie mezelf trouwens niet per definitie als klusbabe. Myrna Goossen had dat toch veel meer. Hoewel: Ik heb wel laatst mijn eigen walk-in closet gemaakt. Heb ik er toch meer van opgestoken dan ik dacht.”

Wie het snapt, mag het zeggen.

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ellemieke Vermolen blijft doorklussen

  1. bobenpaul

    gelukkig maar!! ze is veel leuker dan fabienne met haar dikke reet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>