Net 5 slaat terug met Robinson-achtig programma

SBS Broadcasting was woest toen Talpa de rechten van de succesformule Expeditie Robinson verwierf. De zender van John de Mol zou onrechtmatig gehandeld hebben. De rechter stelde SBS in het gelijk, maar Talpa mag de kijkcijferhit toch uitzenden omdat de rechten van Robinson in handen zijn van een derde partij.

SBS liet het niet op zich zitten en slaat vanavond terug met Terra Incognita, opnieuw een programma waarin mensen ergens in de rimboe op de proef worden gesteld. Dit keer treden 9 Nederlanders en 9 Belgen in de voetsporen van de Zeenomaden, een relatief onbekende beschaving. In Terra Incognita moeten mysteries ontrafeld worden in de strijd om het bestaan op het water.

Het klinkt alsof de gelijkenis met Expeditie Robinson groot is, al wordt dit bestreden door de producent.

De deelnemers moeten niet op één plek blijven, maar kunnen door het vergaren van kennis verder komen naar een volgend niveau. Jaja, eerst zien, dan geloven.

Terra Incognita, 21.25 uur, Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>