Oud-songfestivaldeelnemer Maxine baart voor de camera

Wie wordt de eerste (semi-) Bekende Nederlander die voor het oog van de camera bevalt? Wordt het Big Brother-bewoonster Tanja of toch oud-Songfestivaldeelneemster Maxine?

Het zal er om spannen, beide dames zijn rond dezelfde datum uitgerekend voor hun eerste kindje. SBS 6 maakte vandaag bekend de bevalling van Maxine volledig te filmen en uit te zenden. Voorafgaand aan de geboorte volgt de zender Maxine tijdens de laatste weken. Maxine deed in 1996 met Franklin Brown mee aan het Songfestival met het nummer De Eerste Keer.

Tja, het is een manier van jezelf weer op de kaart zetten. Maar of het nu een impuls zal geven aan haar carrière? Mocht ze daar niet op uit zijn, dan kan ze bij een tweede zwangerschap in elk geval een dvd’tje opzetten en vergelijken of het was zoals de eerste keer.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>