Paradijs van haat, nijd, intriges en valse liefde

Wie de programmatitel Paradise Hotel hoort, denkt aan een resort waar het aan geen luxe ontbreekt en zorgen niet voorkomen. Deels waar. De elf Vlaamse en Nederlandse gasten worden weliswaar in de watten gelegd, maar om hun verblijf zo lang mogelijk te laten duren, moeten ze aanpappen met een andere gast. Degene die het langst volhoudt, wint 50.000 euro.

De Amerikaanse versie van Paradise Hotel is onlangs uitgezonden door Yorin. Nu komt Veronica met de Nederlandse versie, gepresenteerd door Tanja Jess en Hans Otten.

Vanzelfsprekend zal niet alle liefde oprecht zijn in Paradise Hotel. Daarnaast komt er volgens de makers veel haat en nijd bij kijken. Kortom: de ingrediënten van de beproefde succesmethode real-life afvalraces. Qua originaliteit blinkt het programma dus niet uit, het zullen de gasten zijn die het programma moeten maken.

Paradise Hotel, 22.30 uur, Veronica

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paradijs van haat, nijd, intriges en valse liefde

  1. annalies

    ik vind dat er steeds dingen worden verzonnen dat er tog mensen blijven net of jullie al heb uitgekozen wie er moet winnen vb erik telkens als je denkt dat hij eruit gaat gebeurt dat niet en zo is het ook bij andere zo

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>