Laatste lustrum Peter R. de Vries op televisie?

Eens in de zoveel tijd laat Peter R. de Vries de mediawereld op haar kop staan met onthullingen op het criminele vlak. ‘Dankzij’ De Vries deed Johan Friso afstand van de troon, werden oude moordzaken heropend en werden mensen die onterecht gevangen zaten vrijgelaten. Dit weekend viert hij zijn tweede lustrum op de televisie.

Al vanaf de eerste uitzending, toen nog op RTL, was de misdaadverslaggever een doorslaand succes.

De laatste tijd gaat het mijns inziens wat minder met De Vries. Hij kondigt aan met de volgende Kamerverkiezingen mee te willen doen en is tegelijkertijd te zien in reclames van BIG en Dayzers, iets wat zijn integriteit niet ten goede komt. We gaan in 2007 zien hoe dat afloopt.

Peter R de Vries, misdaadverslaggever, 21.20 uur, SBS 6

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laatste lustrum Peter R. de Vries op televisie?

  1. Mathijs

    Op http://www.nieuwszicht.com hebben ze een stelling gestart om te zien wat Nederland van Peter R. de Vries en zijn PRDV vindt. Rechts kun je stemmen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>