SBS brengt origineel Hoe Schoon Is Jouw Huis

RTL is een meester in het vernederlandsen van programma’s die succesvol zijn in het buitenland. Als de formule hier dan ook aanslaat, is er altijd wel een omroep die het origineel aankoopt. Zo geschiedde ook met Hoe Schoon Is Jouw Huis of Te Vies Om Aan Te Pakken.

Vanaf november zendt SBS 6 het programma (originele titel: How Clean Is Your House?) uit. De Britse lady’s Kim en Aggie gaan op inspectie bij sloddervossen en smeerpijpen om ze te veranderen in hygiënische mensen. Of een poging daartoe.

Ik ben benieuwd of SBS hiermee het miljoenenpubliek van RTL evenaart en of het origineel leuker blijkt. Ondertussen zit ik nog steeds te wachten tot iemand The Weakest Link hier aankoopt…

1 Reacties // Reageer

One thought on “SBS brengt origineel Hoe Schoon Is Jouw Huis

  1. meijerink

    de originele engelse versie die ik ken van de BBC heet,”houses behaving badly”.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>