Nieuwe ronde nieuwe kansen voor Annette Barlo

Kent u haar nog? Die dochter uit Oppassen! die zo verschrikkelijk bijdehand was? Juist ja, Annette Barlo. Nadat Oppassen! ophield te bestaan ging het bergafwaarts met de carrière van Barlo. Ze presenteerde een televerkoop-programma dat te weinig verkocht en verdween vervolgens naar TV Utrecht.

Maar een balletje kan raar rollen, en eind oktober maakt Barlo haar comeback op nationale televisie bij Net 5. Dat maakte SBS Shownieuws gisteren bekend. Op zondagmiddagen gaat Barlo het programma I Feel Good presenteren, dat gaat over gezondheid en welzijn.

Ik heb bij Annette Barlo nooit het idee gehad naar een televisie-vakvrouw te kijken. Eerder een soapie die graag op televisie wil zijn. Misschien bewijst Barlo zich nu bij Net 5, ik heb echter mijn twijfels.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>