Zoveelste verbouwprogramma op SBS 6 van start

Waar hebben we dat eerder gezien? Familie wordt een aantal dagen uit eigen huis gejaagd, en wanneer ze terugkomen heeft een professioneel team klussers de boel verbouwd. In het geval van Puinruimers gaat het om Rob Verlinden (ex-Eigen Huis en Tuin) en zijn mannen die een tuin een metamorfose geven.Tja, Eigen Huis En Tuin was natuurlijk ten dode opgeschreven na alle sappige roddels die de ronde deden. Maar om nu zo’n onorigineel programma in de markt te zetten… ik zou er voor passen. SBS steekt zelf overigens het plagiaat niet onder stoelen of banken. Op de website van Tuinruimers staat letterlijk: ‘Dergelijke make-over programma’s staan in het buitenland steevast in de top 5 van best bekeken programma’s.

Ze weten dus waar Abraham de mosterd haalt. Nu kijken of ‘ie bij SBS net zo lekker smaakt.

Tuinruimers, 18.00 uur SBS 6

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Zoveelste verbouwprogramma op SBS 6 van start

 1. A.J. Tichelaar

  Beste Rob,

  Deze E-mail schrijf ik voor één van mijn buren. Zij is een alleenstaande vrouw, haar naam is Joke Kok en ze heeft heel veel pech gehad in haar leven.

  Ooit was zij een werkende student, woonde in een molen en had wat kippetjes en een moestuin. Een eenvoudig leven, maar ze was er blij mee.

  Tot haar vader ziek werd en ze van haar moeder thuis moest komen om voor hem te zorgen.
  Na verloop van tijd is hij overleden. Haar moeder wilde niet alleen blijven, dus heeft ze alles opgegeven en is bij haar moeder gaan wonen.
  Uiteindelijk is haar moeder overleden en is ze in haar ouderlijk huis blijven wonen.Joke was intussen te oud om een goede baan te vinden en moest accepteren wat er voor handen was.

  Haar inkomsten zijn dus heel laag.
  Geld om haar tuin op te knappen heeft ze niet, ze probeerde er toch iets van te maken, maar dat valt niet mee. Intussen is haar tuin een puinhoop, waar ze geen gat meer inziet.

  Ik hoop dat jij Joke wilt helpen om van haar tuin weer een gezellig plekje te maken. Ik gun het haar enorm, vooral omdat ze altijd voor iedereen klaar staat en nooit moppert.

  Vriendelijke groet,
  Gon Tichelaar

    /   Reply  / 
 2. R.Groen

  Hallo Rob,

  ik kijk altijd naar jullie programma en zie
  steeds de mooiste tuinen ontstaan.
  Mijn man en ik doen ook ons best, maar wij hebben zo’n klein tuintje dat we weinig kunnen afkijken van jullie.
  Kunnen jullie niet ook eens een echt klein
  tuintje als voorbeeld nemen????
  En met echt klein, bedoel ik 5 bij 5 meter.

  Groetjes van Renee Groen

    /   Reply  / 
 3. h kegels

  Dag Rob en redactie
  Wij kijken altijd naar jullie programma steeds weer van die mooie tuinen komen er te voorschijn.wij willen ook graag onze tuin veranderen maar zijn heel benieuwd hoe dat in zijn werk gaat en wat de kosten zijn.heel graag een reactie terug a u b .

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>