Geheim achter Hart In Aktie geen verrassing

Afgelopen week is Wendy van Dijk opnieuw genomineerd voor de belangrijke prijs De Zilveren Televisie-ster. Terwijl de presentatrice het afgelopen jaar eigenlijk alleen Hart In Aktie heeft gemaakt voor SBS. Het hulpverleningsprogramma, dat vanavond het achtste seizoen ingaat, is een kijkcijfersucces. De Veronica Gids ging op zoek naar de kracht erachter. De conclusie is weinig verrassend.Want de kracht achter Hart In Aktie is Wendy van Dijk. "Zij is ons grootste geheim. Haar gevoeligheid, betrouwbaarheid en integriteit creëren een wij-gevoel", zegt eindredacteur Sander Palte. "Als zij je vraagt sponsor te worden, probeer dan maar eens te weigeren!" Als andere sterke punten noemt Palte het verrassingseffect bij de kandidaten en het feit dat zoveel bedrijven en particulieren sponsor willen zijn.

Ikzelf ben geen fan van dit type programma, maar dat Wendy van Dijk een vakvrouw is, staat vast. Hart In Aktie is zelf overigens niet genomineerd voor de Televizier-ring, twee jaar geleden werd het programma hier al mee onderscheiden.

Hart In Aktie, 20.30 uur, SBS 6

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>