Cabaret op tv: Vara versus Avro, SBS en Talpa

Cabaret scoort, en dat is SBS niet ontgaan. De zender heeft Guido Weijers gestrikt. De cabaretier wordt deskundige bij Shownieuws, daarnaast zal SBS twee van zijn theatershows uitzenden.

Jarenlang was de Vara het adres voor cabaretiers, maar die omroep verliest nu in sneltreinvaart terrein. Eerst stapten Paul Groot en Owen Schumacher over naar de Avro waar zij de hitserie Koefnoen brengen. Later vertrok Jack Spijkerman en die nam ook veel cabaretiers mee naar Talpa.

Nu ben je met één cabaretier in huis nog geen serieuze concurrent, maar aangezien SBS zich blijkbaar zal storten op cabaret in Shownieuws, lijkt het slechts een kwestie van tijd voordat zich meer cabartiers bij Weijers aansluiten. Wordt vervolgd?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Cabaret op tv: Vara versus Avro, SBS en Talpa

  1. Diedo

    Een goede zet, Guido Weijers is een hilarische cabaretier. Ik wacht al meer dan een jaar met smart op het moment dat z’n nieuwe show (Myosotis) op tv komt, aangezien dit toch wel een van de beste voorstelling is die ik vorig jaar in de schouwburgen gezien heb.

      /   Reply  / 
  2. Joost

    Talpa en Sbs6 hebben allebei cabaretiers, van een laag niveau. Vara was met Herman Finkers ook niet echt succesvol maar met Theo Maasen Hans Teeuwen Paul de Leeuw Jiskefet Mike en Thomas en Koefnoen steken ze er toch wel met kop en schouders boven uit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>