Wij weten het zeker: Frédérique Huydts naar IJsland

Goed nieuws voor Frédérique Huydts: zij mag namelijk naar IJsland. Hoe dat zit? Voor het nieuwe programma Dreamtravel bezoekt de actrice de mooiste vakantiebestemmingen van deze wereld. En we weten allemaal, dat IJsland het mooist is. Of is uw redacteur bevooroordeeld?

Dreamtravel wordt gemaakt door The Entertainment Group en is vanaf februari te zien op Net 5. Naast geijkte bestemmingen, gaat Huydts ook op vakantie met kandidaten die zich hebben aangemeld voor hun droomvakantie.

Heel nieuw is het concept op papier niet, maar het is ook moeilijk om met een onderscheidend reisprogramma te komen. Het heeft wat weg van Boarding Now, waarin Gijs Staverman zich liet rondleiden door het favoriete oord van kijkers. Daarentegen probeert RTL Travel ook al de mooiste plekjes op d’aarde te tonen.

Voor diegenen die niet weten wie Huydts is: ze werd bij het grote publiek bekend door haar rol van Annette in GTST, maar speelde ook seizoenenlang in Meiden van de Wit.

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Wij weten het zeker: Frédérique Huydts naar IJsland

 1. Bastiaan

  IK hoop dat het programma dreamtravel gewoon
  weer door kan gaan ondanks het overlijden van haar.

    /   Reply  / 
 2. sylvia

  ik wil teneerste iedereen veel sterkte toewensen in deze donkere dagen!!!!
  Ik zelf vind het logisch dat het programma dreamtravel niet meer doorgaat. IK wil iedereen heel veel sterkte toewensen!!!!
  veel liefs sylvia

    /   Reply  / 
 3. Ook

  ik vind het ook goed recht dat ze het zo bedacht hebben, want ik denk namelijk dat Frederique er zelf ook wel over mee beslist heeft of het wel of niet uitgezonden moest worden. Ik wens ook haar familie en vrienden heel veel sterkte toe!

    /   Reply  / 
 4. Conny

  Jammer, ze haden gewoon door moeten gaan. Net zoals Wie is de mol. Denk dat Frederique, hier niet zelf meer over heeft beslist. Juist omdat je redactie van Net 5 zegt zelf besloten het programma van de buis te halen.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>