Dreamtravel mix tussen reisprogramma en drama-tv

Vanavond is de vuurdoop van Dreamtravel, een nieuw reisprogramma op Net 5. Hoewel, reisprogramma. Dreamtravel heeft ook veel trekjes van een tranentrekkende show. Want de deelnemers zijn vaak personen die net een moeilijke periode in hun leven hebben afgesloten – en daarom een droomreis verdienen.
Frederique Huydts neemt de presentatie op zich. Veel mensen kennen haar als Annet uit GTST of uit de toneelwereld, maar als presentatrice trad ze nog niet vaak uit. Het is misschien ook geen toeval dat juist Huydts dit programma presenteert; bij haar werd enige jaren terug kanker geconstateerd, waar ze nu van hersteld is.

In Dreamtravel is uiteraard aandacht voor de reisbestemming. Maar het verhaal van een deelnemer is minstens zo belangrijk – zo niet: belangrijker. Overigens is dit niet alleen drama van de bovenste plank: ook een romantisch huwelijksaanzoek kan aanleiding zijn voor een droomreis.

Dreamtravel, 22.45 uur, Net 5

Zie ook:
Wij weten het zeker: Frederique Huydts naar IJsland

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dreamtravel mix tussen reisprogramma en drama-tv

 1. Bastiaan

  Ik vind dat het programma Dreamtravel niet moet stoppen en dat had ze dat zeker niet gewild had. ze was een heel mooie vrouw dat veel van reizen hield en dat is zeker geen reden om dat de mensen dat te onthouden.

    /   Reply  / 
 2. andre

  ik VINDT DAT DREAMTRAVEL OOOK DOOR MOET GAAN ,KEEK ER MET PLEZIER NAAR .
  iK HEB ALLEEN EEN DEEL GEMIST OVER CUBA ,DAAR WAS IK GEWEEST JAMMER.mISSCHIEN HEEFT IEMAND HET OP VIDEO OF DVD .
  oF WEET WAAR IK HET VANDAAN KAN HALEN .
  gROETJES ANDRE

    /   Reply  / 
 3. Frits Peuling

  Hallo
  bestaat het programma Dreamtravel nog?
  Ik heb nl een kandidaat.
  mvg

  Frits Peuling

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>