IJsdansen met sterren nog even (het vriesvak van) de koelkast in

Kopieermachine SBS 6 heeft de plannen voor Icedancing With The Stars even uitgesteld. Heel enthousiast meldde SBS in januari dat het zou komen met de ijsvariant van RTL’s hitprogramma Dancing With The Stars, maar de zender had zich verslikt in de voorbereidingen die het programma met zich meebrengt. SBS6 had al wel een aantal BN’ers gevonden die wilden gaan ijsdansen, maar
nog niet genoeg. Het commerciële station denkt de ploeg uiterlijk juni
compleet te hebben.
Vanaf dat moment gaan zij oefenen in een tv-studio in
Amsterdam, waar gedurende de zomermaanden een ijsbaan is ingericht. Hun
verrichtingen zijn vervolgens vanaf september te zien in tien wekelijkse
uitzendingen.

Ik moet denken aan het spreekwoord over uitstel en afstel. Want niet alleen is het vinden van dansbeluste schaatsers een probleem, ook de benodigde training is intensiever en daardoor tijdrovender dan het origineel. Dat terwijl de geldteller gewoon doortikt.

Zie ook:
- RTL ziet af van Icedanding With The Stars, SBS hapt toe
- Gespreide Dancing with the Stars: meer kijkers en meer stemmen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>