Talpa steelt uitvindersprogramma van Veronica

Afgelopen winter nog op Veronica te zien: Het Beste Idee van NL, waarin uitvinders hun idee op televisie een podium mochten geven. En de bedenker van het beste idee won uiteindelijk 10.000 euro. Veel kijkers trok het niet, maar het programma was best aardig.

En nu doet Talpa een oproep op zijn website voor het programma Idee van NL. Qua concept lijkt het als twee druppels water op het Veronica-programma, dat werd gepresenteerd door Charly Luske. Betekent dit nou een transfer van het programma, of heeft Talpa dit programma schaamteloos gekopieerd? Op de website van Het Beste Idee van Nederland valt te lezen dat dit programma op 9 oktober weer is te zien. Een zender wordt niet genoemd, al staat Veronica opgenomen als mediapartner…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Talpa steelt uitvindersprogramma van Veronica

  1. hooi

    ehm.. vreemd ja..

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>