Net 5 begint aan What About Brian

Denk je even in: een vriendengroep van zes vrienden in een grote Amerikaanse stad. Wie hoor ik daar Friends zeggen? Die serie begon ooit met zes single vrienden die aan het einde zo ongeveer allemaal elkaar hadden afgewerkt en uiteindelijk happy in love waren. De nieuwe Net 5-serie What About Brian begint met een vriendengroep van zes personen die allemaal al gesetteld zijn. Behalve Brian dan, die stiekem verliefd is op de vriendin van zijn beste vriendin.

Brian is 34 en heeft altijd pech in de liefde. Al zijn vrienden hebben een relatie, op Brian na. Hij is 34 jaar en ondanks een aantal misgelopen relaties gelooft hij nog steeds in de ware liefde. Zijn probleem is dat hij stiekem verliefd is op Marjorie, de vriendin van zijn beste vriend Adam. Marjorie heeft op haar beurt stiekem gevoelens voor Brian, maar daar vertelt ze niemand iets over.

De vrienden van Brian zijn dus allemaal gesetteld, al hebben ze wel zo hun problemen. Moeite met trouw zijn aan elkaar, chronisch uitstel van een huwelijk of twijfel over de liefde. De vrienden willen ondanks hun eigen problemen niets liever dan dat Brian ook iemand vindt om zijn leven mee te delen. Ze verzinnen allerlei plannen om hem te koppelen.

In Amerika is What About Brian een succes; de serie is intussen zijn tweede seizoen ingegaan en behaalt prima kijkcijfers. De voortekenen voor Nederland zijn goed; What About Brian is ingebed op de dinsdagavond van Net 5, waar de kijker al gewend is een goede Amerikaanse serie te zien.

What About Brian, 21.20 uur, Net 5

Zie ook:
- Net 5 krijgt twee vrouwenavonden

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Net 5 begint aan What About Brian

 1. Yelliej

  Daar ga ik zeker naar kijken! Klinkt leuk

    /   Reply  / 
 2. ellis

  vanavond de eerste aflevering gezien, leuke serie. lekker snel met een eeuwenoud onderwerp dat nooit verveeld; liefdesperikelen! als alleenstaande thirty-something erg leuk om mee te beleven.

    /   Reply  / 
 3. Lenneke

  ik vond het allemaal nogal oppervlakkig. En dat denken ze dan te compenseren door van die diepzinnige emotionele liedjes eroverheen te zetten. Ik vond ook niet dat er echt chemie was tussen die Brian en die vriendin van zijn vriend.

    /   Reply  / 
 4. Yo Karin!

  Koop Ugly Betty aan! Dat is een topserie voor Net5 en veel beter dan nederlandse variant ‘Lotte’.

    /   Reply  / 
 5. Anne

  jippie een nieuwe leuke serie! :) ik ben nu al verslaafd!
  heb alweer zin in volgende week dinsdag!
  en oppervlakkig..? begrijp wel wat je bedoelt, maar denk dat ze gewoon wat meer tijd nodig hebben om de karakters verder uit te diepen.

    /   Reply  / 
 6. stanley

  06 febr 2007

  Wie gaat (of heeft) de uitzending van vandaag opnemen ik kan vanwege mijn werk niet meer kijken vanavond.

  Help, wie heeft het op een schijf!!!

  Gr, Stanley

    /   Reply  / 
 7. monique

  Erg leuke serie!!!
  Heb zelfs alle afleveringen al gedownload en het wordt heel leuk, moet ik zeggen!

    /   Reply  / 
 8. I

  Jammer dat deze serie is afgelopen. Eindelijk een leuke serie en dan is het alweer voorbij.

    /   Reply  / 
 9. iemand

  afgelopen??? waarom dan?? Zat toch midden in t seizoen??

    /   Reply  / 
 10. Bert

  Vorige week lieten ze nog stukken zien die gisteren eigenlijk op tv zouden komen. Maar geen What about Brian. Waarom is deze serie van de buis gehaald?

  Groeten

    /   Reply  / 
 11. lizette

  what about brian komt ongeveer in augustes 2007 weer op de buis mensen !

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>