Gezond Weer Op: Hello Goodbye in het ziekenhuis

Hello Goodbye van de NCRV is bezig aan een zegetocht. Al enkele seizoenen is de vliegveldserie een kijkcijferhit en het buitenland ontdekt de formule ook. Dat doet weer een belletje rinkelen bij de Nederlandse media, dus konden we de makers de afgelopen weken in magazines en tijdschriften terugzien. Net 5 heeft nu zijn eigen Hello Goodbye gemaakt onder de titel Gezond Weer Op.

Met de gedachte dat er achter elk mens een verhaal schuilgaat, spreekt Art Rooijakkers mensen aan in het Academisch Medisch Centrum. Want zeg nu zelf: de kans op een goed verhaal ligt hoger in een ziekenhuis dan in een winkelcentrum.

Bijster origineel is het natuurlijk niet. Verder ken ik Art niet goed genoeg om te beoordelen of hij dit in zich heeft, uit de losse hand gesprekjes en gesprekken voeren met mensen in een ziekenhuis. Net 5 is in elk geval zo slim geweest om het niet recht tegenover het origineel Hello Goodbye te programmeren.

Hello Goodbye, 20.30 uur, NCRV (Nederland 1)
Gezond Weer Op, 22.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Twee nieuwe programma's Art Rooijakkers

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Gezond Weer Op: Hello Goodbye in het ziekenhuis

 1. roelof

  lijkt mij wel leuk programma, maar zpals ik het zo lees is het een beetje ingang oost achtig, maar dan zonder de behandelingen die ze laten zien

    /   Reply  / 
 2. ria

  wilde heel graag dit programma zien, maar ben voor de TV in slaap gevallen, ligt dit aan mij, of aan het programma???

    /   Reply  / 
 3. ans

  vind gezond weer op erg leuk ,kwam op deze site omdat ik de uitzending van 2 mrt. heb gemist en wilde ‘m eigenlijk via internet bekijken. maar helaas.
  moet wel even zeggen dat ik vind dat Art het erg goed doet ,hij komt over als een leuke lieve jongen.ik ben zo wie zo een net5 fan.

  groetjes Ans

    /   Reply  / 
 4. Annemieke

  Jammer dat dit niet op uitzending gemist staat!! Goed programma zeg. Een wonder dat het ze lukt om niet onder te doen aan hellogodbye!

    /   Reply  / 
 5. ineke

  Ik heb begrepen dat ‘gezond weer op’ geen nieuw seizoen in gaat, omdat het te weinig kijkers had?
  Dat heeft m.i. 2 oorzaken: de titel roept associaties op met een medisch programma en niet met wat het programma in zich heeft: het menselijk verhaal. Ik kwam bij toeval in dit programm terecht en was meteen verkocht.
  De tweede oorzaak is dat hij geprogrammeerd is op een onmogelijke tijd: zaterdagochtend 8.15u Hoe kun je dan verwachten dat hij de aandacht krijgt die het verdient.
  Ik vind het een fantastisch programma: zowel de gesprekjes die Art houdt als de beelden die er bij zijn gezet. Je ziet het leven van mensen van buiten en van binnen. Ik ben groot fan en vind het jammer dat er niet meer ruimte is gemaakt voor zo’n pareltje.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>