SBS zoekt nieuwe Uri Geller

Het houdt maar niet op met de bovennatuurlijke krachten op televisie. Nadat RTL het KRO-programma Het Zesde Zintuig binnenhaalde, komt SBS 6 nu ook met een dergelijke show: De Nieuwe Uri Geller. Vanaf januari kunnen we zien hoe tien kandidaten strijden om deze titel. Uri Geller is een man uit Israël die eenvoudig ijzer kan laten buigen en ook kapotte uurwerken op afstand weet te repareren. De zoektocht naar zijn 'opvolger' was al internationaal een hit, nu mag Nederland er dus ook aan geloven. SBS ruimt de zaterdagavond in voor Geller.

Zie ook:
- RTL ontfermt zich over Op Zoek Naar Het Zesde Zintuig
- KRO gaat niet verder met Het Zesde Zintuig

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “SBS zoekt nieuwe Uri Geller

 1. Bram

  Waarom denkt SBS dat Nederland hier op zit te wachten? Flut iedee en flut programma.

    /   Reply  / 
 2. Joost

  check “james randi” op youtube en je begrijpt dat Bram helemaal gelijk heeft…

    /   Reply  / 
 3. Steve

  Uri Geller is niets meer dan een goochelaar. Geen Speciale krachten. Waarom komt er niet een goed concept: NL opzoek naar de nieuwe Goochelaar Hans Kazan??
  En laat alle goochelaars van NL tegen elkaaar strijden. Geen onzin met speciale krachten. Zoals Joost aangeeft alles is al onthuld door Jamer Randi!!

    /   Reply  / 
 4. Rubenski

  SBS6 is een zender die niet echt uitblinkt in integriteit en goede smaak is bekend – Nederlanders die in de rimboe worden gedropt, Liefde op het Tweede Gezicht, (tot voor kort) Ton van Royen, en altijd weer die irritante dominosteentjes – maar met De Nieuwe Uri Geller bereikt SBS 6 een nieuw dieptepunt. Met het programma geeft de zender een podium aan een bedrieger, een leugenaar, een charlatan die zijn trucs verkoopt als bovennatuurlijke gaven. Lees verder op http://www.rubenski.nl/index.php?itemid=33

    /   Reply  / 
 5. Bart van Deenen

  Zoek maar eens op uri geller op youtube. Een uitzending op israelische TV laat zelfs zien dat ie blundert, met een magneetje op zijn duim om een kompas te laten draaien.

  Ongelovelijk dat hier nog mensen in trappen. Nou ja; het zal wel om het geld gaan.

  Voor mensen met interesse in een beroepsgoochelaar die dit soort figuren ontmaskert (Shar, Geller en zo):
  http://www.randi.org/

    /   Reply  / 
 6. Hein Mastenbroek

  Ik zit op dit moment naar deze SBS6 slechte goochelshow te kijken: SCHANDALIG dat iemand, ook de SBS omroep, dit als mentalisme bestempeld. Het zijn gewoon goochelaars die NIET zeggen dat het een truc is, wat deste erger is….. Al de vertoonde “trucs” zijn gewooon te koop op internet of te zien op youtube. Ook ik kan deze trucs, alleen kan ik ze waarschijnlijk beter acteren…..

    /   Reply  / 
 7. Mental Maiko :-)

  Allemaal slechte trucs, het allermooiste is de truc met de pijl en boog, die werdt notabene door sbs6 zelf uitgelegd in het programma “Goochelaars Ontmaskerd” waarin de pijl uit het bord klapt (Kun je zien als je de beelden in slomotion afspeel) en ook de andere trucs zijn niet moeilijk te ontcijferen. Wanneer Patty een zogenaamde prik krijgt hoor je iets van een stroom geluidje of zo iets. Alleen de gochelaar die naar huis is gestuurd heeft een truc die ik moeilijk kan bevatten of het moet zijn dat de twee dames in het complot zitten wat ik niet geloof, wel een slechte performence van iemand die geen uitstraling heeft trouwens,net als die kapper die ook geen uitstraling heeft. Maar dat is mijn mening.

  Ben wel een fan van illusionisten, wanneer het op een goeie en mooie manier gebeurd zoals bij David Copperfield en Hans Klok, Je weet dat het nep is maar toch……

    /   Reply  / 
 8. Andre

  Op You Tube staat ook de duitse variant van Uri Geller show en met uitleg over dezelfde ophangmethode die in Nederland ook werd uitgevoerd…

    /   Reply  / 
 9. Peter

  Youtube staat vol met trucs uit de Duitse show. Alle trucs in de Nederlandse versie hebben daar al in gezeten! En ze worden nog ontmaskerd ook. De mentalisten krijgen dus hun truc door Uri opgedragen. En maar sms-en met ons allen en de SBS-kas spekken.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>