Weer modellenjacht op Net 5: Model in 1 Dag

Opnieuw opent Net 5 de aanval op de modellenprogramma's van RTL 5. Na de Britse serie Make me a Supermodel gaat Net 5 vanaf eind mei Model in 1 Dag uitzenden. Iedereen die droomt van een leven op de catwalk en voor de camera, moet zich op straat gaan begeven. Want daar worden meisjes vandaan geplukt die volgens Otto van der Toorn en Lutske Veenstra het model-zijn in zich hebben. In 24 uur tijd wordt iemand omgetoverd tot model. Uiteindelijk nemen zeven van die dagmodellen het tegen elkaar op in een finale, waarbij een contract in de wacht valt te slepen.

Zie ook:
- Bikkelharde serie over het modellenbestaan op Net 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>