SBS 6 laat zijn presentatoren verslaan

SBS 6 komt met de internationale succesformule Beat the Host. Dat heeft topman Eric van Stade aangekondigd op de MipTV, een internationale tv-beurs. Vermoedelijk komt Beat the Host al in het najaar op televisie. In het van oorsprong Duitse programma mogen willekeurige kandidaten het opnemen tegen de presentator. Het kan gaan om de meest uiteenlopende zaken, van een wedstrijdje roeien tot armpje drukken, van een gerecht koken tot sumoworstelen. Welke presentator zich laat uitdagen, is nog niet bekend.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “SBS 6 laat zijn presentatoren verslaan

 1. !#Michael#!

  Ik hoor het Tina Nijkamp nog zo zeggen : “We willen geen spelshows op SBS6, dat past niet bij onze zender”

  Jaja, dat is haar woord dus waard …

    /   Reply  / 
 2. Valpa

  Hmm, iemand als Gerard Joling zal het wel weer worden. Wel leuke formule toch

    /   Reply  / 
 3. JB

  Groeten aan Michael van het RTL propaganda ministerium..

    /   Reply  / 
 4. Kokstra

  Leuk programma idd, maar het staat en valt natuurlijk wel met de presentator die wordt uitgedaagd. Die moet zowel sportief, slim en snel zijn en ik kan eigenlijk niemand bedenken bij SBS die hieraan voldoet.

    /   Reply  / 
 5. michel

  vind het eigenlijk bij geen een presentator van de grote shows van sbs6 passen! vind het iets voor rolf wouters. binnen de eigen stal van sbs zou ik dan victor brand of geert hoes kiezen maar, denk dat die hier nog niet echt klaar voor zijn.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>