Nieuw op Net 5: roddelen met Gossip Girl

De kijker van Net 5 kon vorige week al kennismaken met de nieuwe titel Army Wives, vanavond beleeft Gossip Girl zijn Nederlandse première. Opnieuw een Amerikaanse serie die aan de andere kant van de oceaan goed heeft gepresteerd. Gossip Girl vertelt het verhaal van een groep vrienden in een rijk gedeelte van New York. Ze staan op het punt te gaan studeren aan de universiteit, als ze in New York in aanraking komen met typische problemen die gepaard gaan met seks, drugs en je ontworstelen van je ouders.

Gossip Girl is gebaseerd op een boekenreeks van Cecily von Ziegensar. De hoofdkarakters zijn Blair Waldorf, Serena van der Woodsen, Nate Archibald, Dan Humphrey, Vanessa Adams, Jenny Humphrey, Chuck Bass, Lilian van der Woodsen en Rufus Humphrey. De roddels worden verteld door een voice-over, ook is er een fictieve website met alle sleaze and dirt.

Een vergelijking met Beverly Hills 90210 maakte ik al eerder, ook wordt de serie in verband gebracht met The OC. Ik ben wel benieuwd wat het gaat worden en zal zeker de eerste aflevering kijken.

Zie ook:
- Nieuwe Net 5-series op komst: Gossip Girl en Dirty Sexy Money

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuw op Net 5: roddelen met Gossip Girl

 1. ES.

  Jaaa eindelijk! Ik heb alle boeken gelezen en ben nu erg benieuwd naar de serie.

    /   Reply  / 
 2. Chiel

  Ik gok minder dan 150.000 kijkers (wie zet een tinerserie dan ook op een tijdstip dat tieners naar bed zijn?!) en over 3 weken niet meer op tv is. Ik wacht nog even met kijken, ze hebben The OC en Dawsons Creek al voor me verpest daar bij NET5

    /   Reply  / 
 3. WJ

  Het waren er 270.000. Meer kijkers dan Ugly Betty. Zo laat wordt dit toch niet uitgezonden? De meeste tieners gaan vast niet vóór half tien naar bed, en bovendien kijken niet alleen tieners naar dit soort series. Dat NET5 er een handje van heeft series te verpesten door met uitzenddagen en -tijden te rommelen is helaas wel waar.

    /   Reply  / 
 4. Chiel

  Het duurt tot 22.30, en ik kan me niet voorstellen dat iemand van 35 naar dit soort series kijkt… En – denk ik – kids van 15 blijven niet tot 22.30 op.

    /   Reply  / 
 5. ES.

  Toevallig ben ik 15 en ga ik wel om 22:30 naar bed. En sommige mensen die ik ken gaan soms nog wel later..
  Ik vond het programma trouwens erg leuk!

    /   Reply  / 
 6. ivana

  Jah inderdaat.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>