Nog een nieuwe serie op Net 5: Samantha Who?

Net 5 gaat dit najaar gewoon door met het uitzenden van populaire Amerikaanse dramaseries. Naast vertrouwde titels als Grey's Anatomy, Desperate Housewives en Ugly Betty krijgen we ook wat nieuwe series. Eén daarvan is Samantha Who?, de serie die in Amerika nieuw leven inblies in de carrière van Christina Applegate – de vrouw die tot aan haar dood in een adem wordt genoemd met Kelly Bundy van Married with Children.

Christina speelt Samantha Newly, die in het ziekenhuis ontwaakt uit een coma. Eén probleempje: ze heeft geen idee wie ze is. Gelukkig zijn er familie en wat vrienden om haar daarbij te helpen. Gaandeweg ontdekt Samantha dat ze voor haar ongeluk een enorme bitch was en wil ze deze kans aangrijpen om haar leven te beteren.

Andere hitseries die Net 5 dit najaar uitzendt zijn Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Hotel Babylon (herhalingen), Cold Case, Medium, Private Practice en Pushing Daisies.

Zie ook:
- Net 5 koopt weer hitserie aan: Pushing Daisies
- Net 5 haalt Grey's Anatomy spin-off naar Nederland

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nog een nieuwe serie op Net 5: Samantha Who?

  1. Hees

    Hotel Babylon zijn nieuwe afleveringen, seizoen 3…

      /   Reply  / 
  2. Herman

    Als ik de omschrijving lees, gaat het om seizoen 2. Over ontruimen van illegaal personeel enzo, die heb ik allemaal al eens bij Net 5 gezien. Maar ik hoop dat je gelijk hebt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>