Net 5 haalt 90210 binnen

Het is Net 5 gelukt om de Amerikaanse hitserie 90210 binnen te slepen. Vanaf 2 januari zijn de avonturen van deze middelbare school in Beverly Hills te zien op de zender.

90210 is een vervolg op de razendpopulaire serie Beverly Hills 90210 uit de jaren ’90. Een aantal van de scholieren van toen doet ook mee in deze nieuwe serie, zoals Shannon Doherty (Brenda) en Jennie Garth (Kelly). In Amerika is 90210 een groot succes.

De nieuwe serie begint met de aankomst van de familie Wilson in Los Angeles. Zij verruilen het platteland van Kansas voor een nieuw leven in Beverly Hills. Vader Harry (Rob Estes, bekend van o.a. Melrose Place) is de nieuwe rector van West Beverly High School. Hij is getrouwd met Debbie (Lori Loughlin uit Full House, Summerland) en samen hebben ze twee kinderen, de tieners Annie (Shenae Grimes) en Dixon (Tristan Wilds), die geadopteerd is. Zij krijgen als nieuwkomers op school heel wat te verduren en dat hun vader het schoolhoofd is, maakt het er uiteraard niet makkelijker op.

Beverly Hills 90210 roept bij mij vooral nostalgische gevoelens op. Op je slaapkamer kijken (want de ouders vonden het niet interessant) en dan op school de plakplaatjes ruilen. Beverly Hills 90210 was één van de eerste Amerikaanse hitseries op de Nederlandse commerciële televisie en wat heb ik er van genoten. Voor 90210 ben ik intussen misschien te oud, ik ga het op 2 januari zeker een kans geven.

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Net 5 haalt 90210 binnen

 1. mikeeeee

  YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS I LOVE 90210000!!!! IK KIJK ZEKER VANWEGE KELLY EN BRENDAAAAA :P :P:P

    /   Reply  / 
 2. Saskia

  Joepie!!!! Net als jij heb ik er ook nostalgische gevoelens bij. Heerlijk! Daarna ook groot van fan van Melrose Place. Toen ik een aantal jaar terug in LA was, heb ik de “straat” Melrose Ave ook opgezocht en een foto van gemaakt. Leuk, leuk, leuk!

    /   Reply  / 
 3. Mariëlle

  Ik hoop dat mijn 12 jarige dochter er net zo van gaat genieten als ik indertijd. (en ik kijk stiekum mee)

    /   Reply  / 
 4. kok

  hoi!!! Ik vind het ook super! 90210 is me lievelingsserie! I LOVE IT! ‘k hoop dat het noooooit stopt!! Ik kijk ook zeker vanwege Liam,Naomi en alle andere! baaybaay!!

    /   Reply  / 
 5. Latisha

  kan iemand mij vertellen wanneer de afleveringen weer beginnen?? seizoen drie?? HET IS NAMELIJK KNETTERSPANNENDDD en het wuz ekt een vuile cliffhangerr. U GOTTA WATCH IT ahah

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>