Vanavond op SBS 6: Mijn Vriend Michael Jackson (film Uri Geller)

Michael Jackson blijft het nieuws domineren, ruim een maand na zijn overlijden. Vaak zijn het de nabestaanden die in het nieuws komen, dit keer is het goede vriend Uri Geller die een spraakmakende film aflevert. SBS 6 zendt de docu uit meteen na de late editie van Shownieuws.

Uri Geller was een goede vriend van Michael Jackson. Uit zijn eigen privécollectie komen beelden van Michael die nog nooit eerder op wereldwijde televisie te zien zijn geweest. Zo is de King of Pop te zien bij een bezoek aan Engelse voetbalclub, tijdens een nachtje winkelen en als getuige bij Uri’s bruiloft”, aldus SBS 6.

Ik gok dat er wel weer een miljoen kijkers zijn te porren voor deze nieuwe beelden. En dat we daarmee ook genoeg gespreksstof hebben door dit weekend.

Mijn Vriend Michael Jackson, 23.15 uur, SBS 6

Zie ook:
- SBS komt met Uri Geller-film over Michael Jackson

12 Reacties // Reageer

12 thoughts on “Vanavond op SBS 6: Mijn Vriend Michael Jackson (film Uri Geller)

 1. Flakin

  1 question:

  Waarom zo laat?!

    /   Reply  / 
 2. michel

  Ga zeker kijken maar, waarom niet om uur of half 10? Dan had het ind wel 1 miljoen kijkers getrokken. Nu echt niet.

    /   Reply  / 
 3. m

  Kijkt mij een dodelijke combi , geller en MJ vreselijk wat zal daar weer tranentrekkend gecasht worden door enge Uri

    /   Reply  / 
 4. s

  Uri Geller liet zich toch niet zo aardig uit over Michael Jackson en ineens maakt hij een docu “Mijn vriend” Michael Jackson. Ook een gelduitbuiter dus die Uri Geller. Hij verdient er zelf zeker wat aan…Vreemd dat wanneer zo’n lieve vent als Michael Jackson is overleden ineens mensen die achterbaks deden toen die nog leefde ineens zichzelf zijn vriend noemen. MJ verdiende wel beter…

    /   Reply  / 
  1. ellen

   helemaal mee eens.

     /   Reply  / 
 5. s

  Wie brengt trouwens iemand onder hypnose en stelt een vraag die eigenlijk onderdeel is van zijn eigen wantrouwen? Ongevraagd en machtsmisbruik denk ik zo!

    /   Reply  / 
 6. Charly

  Ik vond het vreselijk om te zien hoe die arme Michael Jackson werd gebruikt door Uri Geller,mijn gevoel zegt dat Uri gewoon geilde op alle aandacht die hij met zijn komst trok.En dat hij nu zijn privebeelden laat zien op tv kan nooit de bedoeling zijn geweest. MJ heeft Uri vertrouwd en waarschijnlijk heeft Uri hem van alles beloofd (oa hem helpen met maanlanding).Ik heb de tv uitgezet, ik kon het niet aanzien, vond het een hypocriet gedoe,walgelijk.Heb dat laatst stuk dus niet gezien maar het is duidelijk dat Uri Geller beslist geen vriend was van MJ.En nu heeft ie er waarschijnlijk nog een hoop aan verdiend ook, bah!

    /   Reply  / 
 7. Mies...

  Een miljoen? Op dat tijdstip??

  Hoogst onwaarschijnlijk.

    /   Reply  / 
 8. do

  wie weet waar ik de docu kan terug kijken,heb ‘m gemist maar kan ‘m nergens terug vinden.
  HELP!!

    /   Reply  / 
 9. maria

  Ik vond het een fijne liefdevolle aflevering van Uri een mooie ode aan MJ . Je kon zien dat Uri erg aangeslagen was over de dood van MJ.
  Eindelijk eens een echte programma over MJ waar mensen hem in zijn waarde laten.
  ps.iedereen gebruikt MJ nu om er beter van te worden.

    /   Reply  / 
 10. monika

  ja ik heb de uitzending ook gemist, en zou het erg willen zien, de docu van uri geller over MJ.
  Kan mij iemand vertellen waar ik het terug kan zien?
  mail me dan aub, want ik kom niet zo vaak op deze site

    /   Reply  / 
 11. Mickey

  Ik heb de uitzending ook gezien, vond het heel erg tegenvallen, vond helemaal niet dat Michael er positief vanaf kwam eigenlijk. Toen later bleek dat Michael al jaren geen contact meer met hem had dacht ik helemaal van hoe kun je hem dan een vriend noemen.Nu hij er niet meer is? Ik heb zelfs spijt dat ik er naar gekeken heb, had het opgenomen maar heb het de volgende dag weer gewist.Ach Uri Geller wou even aandacht (en geld) denk ik. Nee, er zijn mooiere reportages hoor over MJ……!
  Mijn mening

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>