Nominaties Televizier-ring vanavond in SBS Shownieuws – als eerste?

Vanavond worden de nominaties voor de Televizier-ring bekendgemaakt. Dit keer dus niet op een doordeweekse dag, maar de zaterdag. De Televizier moest ten slotte iets doen; jaar na jaar worden de nominaties officieel bekendgemaakt in SBS Shownieuws, maar strijkt RTL Boulevard in het uur voorafgaand met alle eer. Dus wordt uitgeweken naar het weekend, wanneer RTL Boulevard geen uitzending heeft.

Vanavond laat wordt dus bekendgemaakt welke programma’s strijden om de tv-prijs en welke tv-persoonlijkheden er verder nog kans maken op een Zilveren Televizier-ster. Is dat handig? Waarschijnlijk zijn er meer kijkers – op zaterdagen wordt Shownieuws door een slordige 800 duizend mensen bekeken terwijl de vroege editie doordeweeks rond het half miljoen hangt.

Maar veel media werken niet op zaterdagavond laat – en zondagen zijn ook al rustig. Als de nominaties dan op maandag eindelijk eens in de krant staan, is het al bijna oud nieuws. Volgens mij hebben Televizier en SBS nog niet de ideale modus gevonden.

Ikzelf denk dat ‘t Vrije Schaep, Popstars, Gooische Vrouwen en Op Zoek Naar Joseph wel eens hoge ogen kunnen gooien.

Nu maar hopen dat de website van RTL Boulevard niet alsnog de primeur heeft vandaag….

SBS Shownieuws, 23.00 uur, SBS 6

Zie ook:
- SBS Shownieuws weer mosterd na de Televizier-maaltijd
- VPRO hekelt campagne voeren Televizier-ring
- Boszhard rekent niet op nominatie Televizier-ring

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nominaties Televizier-ring vanavond in SBS Shownieuws – als eerste?

 1. Mart

  Popstars zit er zeker bij met al die promotie ( zou niet terecht zijn), verder denk ik boer zoekt vrouw en ‘t vrije schaep.Heb zelf gestemd op de tv kantine, zou leuk zijn.

  Tv man: mensen gaan weer voor Paul de Leeuw en mathijs van Nieuwkerk en denk ook Ruben nicolai.
  (mijn favoriet martijn krabbe)

  Tv vrouw:Linda de Mol, Yvon Jaspers en Antoinette Hertsenberg.
  (Mijn favoriet:Linda de Mol)

    /   Reply  / 
 2. Lies

  Vond gisteren de aflevering van de TVkantine weer erg goed, een nominatie zou leuk zijn.

    /   Reply  / 
 3. m

  Popstars toch echt zeker niet , kloon van Idols en echt helemaal stuk gepromoot zodat alles tegenviel.
  Zou het instituut televizier ring onwaardig zijn als ze genomineerd worden

    /   Reply  / 
 4. B.K.

  Het zou een werkelijke schande zijn als Popstars genomineerd zou worden voor de Televizier Ring. Het allereerste seizoen van Idols was ooit eens genomineerd, maar bij die eerste keer moet het voor zo’n programma ook blijven. Er is nu niets origineels meer aan, hoe leuk het ook is om te kijken. De Televizier Ring moet uitgereikt worden aan een programma dat origineel is, waar er niet al 10 van zijn/worden uitgezonden. Ik denk daarom dat de drie nominaties zouden moeten bestaan uit Gooische Vrouwen, ‘t Vrije Scheap en TV Kantine. Allemaal originele programma’s, die bepaalde genres nieuw leven in geblazen hebben (zoals Gooische Vrouwen).

    /   Reply  / 
  1. Suzanne

   Is de afgelopen jaren de real life soap van Jan Smit en/of Frans Bauer ook niet genomineerd geweest? Het is een publieksprijs, dus populariteit weegt gewoon zwaarder dan kwaliteit.Ik zie niet in wat een programma als Popstars dan weer anders maakt dan Idols, maar ik heb er dan ook geen verstand van.
   Ben het absoluut met je eens wat betreft t’Vrije Schaep en Goosche Vrouwen: beiden zijn en populair en goed gemaakt (alhoewel ik het laatste seizoen GV tot nu toe wel wat vindt tegenvallen, zou de prijs na het laatste seizoen wel een mooie kroon op het werk zijn). De TV Kantine vind ik persoonlijk wat overschat, toch meer een minder gelukte verzie van Koefnoen. Maar zoals ik al zei, het blijft een publieksprijs.

     /   Reply  / 
 5. Frank | ONM Tha Bomb

  Haha, zou wel lachen zijn als RTL Boulevard genomineerd is en dat Shownieuws dat EXCLUSIEF kan melden. :P

    /   Reply  / 
 6. TIM

  Het zou van de zotten zijn als dat achterlijke popstars een nominatie heeft..!!

    /   Reply  / 
 7. PINHEAD

  Als Poepstars een nominatie heeft dan kunnen ze beter stoppen met de tvr…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>