SBS Shownieuws bij Playboy fotoshoot Patricia Paay

De kerstbunny van Playboy dit jaar is Patricia Paay. De derde keer naakt van Patricia is al geruime tijd het gesprek bij de koffieautomaat en SBS Shownieuws pikt daar een graantje van mee. Komende donderdag heeft Shownieuws in de late beelden een reportage van de fotoshoot met Patricia door Philip Riches (bekend uit Holland’s Next Topmodel).

SBS in zijn persbericht: “Al weken lang kijkt Nederland reikhalzend uit naar de Playboy-foto’s van de zestigjarige Patricia Paay. Deze zijn gemaakt in een imposant grachtenpand in Amsterdam en op een sprookjesachtig landgoed in Loenen, nabij Nijmegen. De diva laat zien dat vrouwen op haar leeftijd er nog prachtig uit kunnen zien. Zowel Patricia als fotograaf Philip Riches komen in de special uitgebreid aan het woord en vertellen openhartig over deze bijzondere fotosessie. Shownieuws heeft de hand weten te leggen op de exclusieve opnames die gemaakt zijn tijdens deze fotoreportage.”

Patricia: “Met deze fotosessie hoop ik mensen te inspireren dat je er op elke leeftijd heel gezond, heel actief en vooral heel sexy uit kan zien. Ik kijk uit naar de reactie van Nederland.”

Zie ook:
- Patricia Paay wil Nederlandse Oprah worden
- Patricia Paay wil naar Oprah met Playboy-shoot

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “SBS Shownieuws bij Playboy fotoshoot Patricia Paay

 1. Maya

  Zielige ouwe vrouw die haar kut wilt laten fotograferen…

    /   Reply  / 
  1. dessy

   hoezo ben je zielig volgens mij willen vele vrouwen zo figuur hebben en omdat zij het niet hebben is zij zielig hallo wie is er nou zielig.!!!

     /   Reply  / 
 2. jansen

  Lekkere mals wijfie niks mis mee, alles op de goede plaats. avondje stappen Patries !!!!!

    /   Reply  / 
  1. dessy

   juist iemand die er verstand van heeft.!!

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>