Net 5 pakt de draad op met Army Wives

Twee jaar terug begon Net 5 aan de Amerikaanse dramaserie Army Wives. Een zomervullertje op de late maandagavond. De serie verdween uit het zicht maar vanavond pakt Net 5 toch de draad weer op met nieuwe afleveringen.

In Army Wives om vier vrouwen en een man die allen een dienstplichtige partner hebben en samenleven in het legerdorp Fort Marshall. Bijna alle hoofdpersonen waren in de laatste aflevering van het eerste seizoen in de locale bar, toen een wanhopige militair binnenkwam met een bomgordel om. Wie hebben deze aanslag overleefd en wie niet?

De vijf hoofdpersonen van Army Wives hebben allemaal een partner in militaire dienst. Hoewel ze sterk van elkaar verschillen, hebben ze een hechte band ontwikkeld omdat ze tegen dezelfde dingen aanlopen, zoals de strikte regels in het legerdorp en het regelmatige gemis van hun partner. Bovendien is er altijd het risico dat hun man of vrouw de missie niet overleeft…

Army Wives is gebaseerd op het boek Under the Sabers: The Unwritten Code of Military Marriage van Tanya Biank. In de Verenigde Staten is de serie een succes, in april gaat alweer het vierde seizoen van start.

Army Wives, 21.30 uur, Net 5

Zie ook:
- Army Wives met weinig prioriteit op Net 5
- Nieuwe Net 5-serie: Army Wives

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>