Nieuwe serie Groeten uit de Rimboe in de maak

De kans is groot dat er begin 2011 een vierde serie van Groeten uit de Rimboe op tv komt. Momenteel wordt gezocht naar gezinnen die mee willen doen aan het uitwisselingsprogramma, waarvan eerder drie series te zien waren bij SBS 6. Een castingbureau heeft opdracht gekregen het gezin te zoeken met minimaal twee kinderen ouder dan 12 jaar. De opnames moeten plaatsvinden in augustus en september.

De eerdere series waren een groot succes. Afgelopen jaar zond SBS 6 Prins Zoekt Vrouw uit. De laatste Groeten uit de Rimboe stamt uit 2008, waaraan de familie Kazan meedeed.

Zie ook:
- Ontknoping in SBS-sprookje Prins Zoekt Vrouw
- Met de familie Kazan naar de rimboe

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Nieuwe serie Groeten uit de Rimboe in de maak

 1. Martijn

  Blijft een leuk programma om naar te kijken!

    /   Reply  / 
 2. Moniek

  De eerste 2 seizoenen vond ik leuk, nu is het elk seizoen hetzelfde: Dier doden, dier eten, poep smeren, rijstepap eten waar in gespuugd is etc.

    /   Reply  / 
 3. Zo

  pff 1 keer is leuk…de tweede keer kijk je of het nog extremer kan maar inmiddels na ook de groeten terug heb je het allemaal wel een keer gezien. Misschien moeten ze de gooise meiden er naartoe sturen. Of de Frogers.

    /   Reply  / 
  1. PINHEAD

   Ja ‘Echte Gooische Meisjes In De Rimboe’! Dat moeten ze doen!

     /   Reply  / 
 4. Daan

  ik heb me aangemeld met mijn gezin, nog niks gehoord over door of niet door en als aug sept opnames zijn dan is dat wel raar

    /   Reply  / 
  1. Naatje vd Dam

   Daan, ooit in Amsterdam geweest?

     /   Reply  / 
 5. daan

  jawel, maar niet voor dit. ik moest een heel formulier invullen per mail en toen niks meer gehoord. nu is het een maand later

    /   Reply  / 
 6. Me

  Ik ken een gezin, dat gevraagd is voor dit programma. Ze deden paar jaar terug mee aan het programma de afvallers. Ook heb ik gehoord dat er liliputters mee doen.

    /   Reply  / 
  1. Daan

   Hoe heb je dat dan gehoord? Als het zo is, tja, SBS he…

     /   Reply  / 
  2. x

   klopt, ik ken 1 van de jongens van dat gezin, de opnamenns zijn net geweest, volgens hem wordt het in november uitgezonden.

     /   Reply  / 
 7. oosterman

  steen goed programma het is weer eens wat anders en je leg scheel van het lachen van wat je allemaal zie en wat er gebeuren ga jammer dat moest eigenlijk elke dat op de buis nu zie jue alleen maar het zelfde en ook nog herhalingen ook

    /   Reply  / 
 8. Ina

  Mijn schoonfamilie uit Rijssen doen dit keer mee,ze zijn nu twee en een halve week weg, zondag of maandag komen ze terug, ik ben erg benieuwd naar hun ervaringen en ze hebben inderdaad mee gedaan met de afvallers..

    /   Reply  / 
 9. Daan

  wat een mongolen bij sbs, en die afvallers hebben het nog geaccepteerd ook, gadverdamme

    /   Reply  / 
 10. Ina

  Waar om geef je deze reactie Daan over de afvallers?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>