SBS 6 saneert The Bold and the Beautiful weg

Slecht nieuws voor de liefhebbers van The Bold and the Beautiful. Het lijkt er namelijk op dat de Amerikaanse soap na deze maand niet meer te zien is in Nederland. SBS 6 kocht de uitzendrechten in 2007, schoof daarna meermalen met het tijdslot (van vooravond naar dagprogrammering) om nu tot de conclusie te komen het contract niet te verlengen. Op 22 december is de laatste aflevering van The Bold and the Beautiful te zien. Zal RTL 8 toehappen?

SBS 6 meldt: “Deze maand is The Bold and the Beautiful voor het laatst te zien bij SBS 6, zowel op tv als op internet. In het nieuwe jaar gaan we namelijk extra investeren in de avondprogrammering, waardoor we de soapserie in 2011 helaas niet continueren. Wij bedanken u voor het kijken.”

Er liggen nog genoeg nieuwe afleveringen klaar, de Amerikaanse zender CBS wil tot in elk geval 2013 doorgaan met The Bold. Bij RTL lijkt een plekje te ontstaan als straks As the World Turns tot een einde komt. Sowieso heeft RTL Nederland meer budget voor zijn dagprogrammering – en een kanaal extra te vullen. Ik zie het wel gebeuren dat The Bold naar RTL terugverhuist, al zal er vast een lagere prijs worden bedongen na de transfer naar SBS 6.

Zie ook:
- CBS trekt stekker uit As the World Turns
- The Bold & The Beautiful versterkt vooravond SBS 6
- RTL treitert SBS met verplaatsen The Bold
- SBS kaapt The Bold weg; soapstrijd op tv

30 Reacties // Reageer

30 thoughts on “SBS 6 saneert The Bold and the Beautiful weg

 1. marlou

  Ik kijk er niet vreemd van op. Ben jaren geleden al gestop met kijken. Brook en Ridge die trouwden mij te vaak. Ik ben daarom afgehaakt.

    /   Reply  / 
 2. Lisa

  Thja, eigen schuld dikke bult. Hebben ze toen zo veel betaald voor die show hebben ze em eindelijk te pakken vliegen de kijkcijfers naar beneden…RTL 8 moet em gewoon weer voor een geeltje terughalen, en gewoon naast weer naast ATWT neerzetten. Ook omdat die binnenkort toch voorbij is (en gewoon weer op het oude rtl tijdstip neerzetten),

    /   Reply  / 
 3. rtd

  in 2006 werdt het overgenomen!

    /   Reply  / 
 4. Topmodel

  Domme zet. Juist nu rtl kapt met atwt, zou sbs juist bold op dat tijdslot moeten uitzenden. Ikzelf keek toen ik op de mavo zat achterelkaar atwt, days of our lives (belgie) bold, ff eten en gtst. Atwt volg ik nog steeds, bold ben ik afgehaakt om ridge en brooke en toen teveel dooie gasten terug kwamen als zichzelf of als tweelingzus ofzo. Verder is het een incest zooi en pedofilie is ook geen probleem, ging brooke niet met de zoon van ridge en taylor? brrrr

    /   Reply  / 
  1. Cindy31jr

   Maar op dit moment gaat Taylor met de zoon van Brooke “Rick”.
   En Rick is de exschoonzoon van Taylor. Want Rick was Phoebe’s eerste vriendje/liefde. Phoebe is de dochter van Taylor. Volg je het nog, hihi ik vind het fantastisch allemaal. Hoe ze dat allemaal in mekaar schrijven die rollen. Kom maar eens op het idee.

     /   Reply  / 
 5. Helena

  Ik schrik hiervan want ik kijk al 21 jaar.
  Op dit moment is het heel spannend in de bold
  Ik heb wel een tijdje niet gekeken maar dat kwam omdat ik niet naar huis wilde voor 15 minuten kijkplezier, als ik onderweg was. Maar nu met de dubbele afleveringen vind ik het de moeite waard.En erg spannend.
  Helena

    /   Reply  / 
 6. Maria

  Ik vind dit zo belachelijk ze stoppen omdat er andere troep voor in de plaats komt! Ik begrijp er niets van ze hebben al een kijkcijfer tekort en nu gaan ze de Bold eruit gooien zomaar! Ik hoop echt dat RTL het weer overneemt op een behoorlijk tijdstip bij RTL7 .Of je het nu leuk vindt of niet ik wil het nog steeds niet kwijt!En mijn favorieten zender was altijd SBS6 na de 22 Dec kijk ik niet meer. Ze kunnen de pot op met hun onzin allemaal.

    /   Reply  / 
 7. Chelsey

  Ik hoop echt dat RTL 8 the bold weer gaat overnemen. Ben een trouwe kijker. Of misscchien kan RTL Lounge het progamma overnemen. Kijken veel vrouwen naar dus zeer geschikt. In de avond trekt ook meer kijkers. Moet zelf ook vaak naar een gemist uitzending op internet kijken omdat ik van 9 tot 6 werk.
  Dat er nu een tekort aan kijkers is komt door het slechte tijdstip.

    /   Reply  / 
  1. Cindy31jr

   Niet iedereen heeft RTL Lounch ;-) En na 18u de series is veel fijner. Dan is iedereen van het werk, kids zijn van school en je hebt het eten gekookt of op. Dan heerlijk atwt kijken 19u of zoe, als de kids net in bed liggen. Zou ideaal zijn.

     /   Reply  / 
 8. Cindy31jr

  Jammer dat The Bold stopt voor een tijdje. Want rtl of andere zenders zullen het verder uitzenden. Ik kijk sinds hij hier te zien is in NL. Toen was ik 11jr was. net zoals atwt. Ik heb ze laatste jaren niet meer zo echt gevolgd. Maar dit jaar volg ik weer alles. Juist weer wat nmieuw leven in geblazen bij beide series. I loving it. :-) En ik kijk ook wel eens smorgens op zdf van 11.15u tot 12u naar reich und schon haha das minder die duitse stemmen. En via cbs kan je niet kijken zonder een spciaal programma. Dat kan je downlaoden. ;-) Heb ik al allemaal opgezocht. Alleen mijn minilaptop heeft geen windows anders deed het programmatje het wel. Dan kan je ongececoreerd hele afl kijken van cbs the bold uit 2010 en alle afl.

    /   Reply  / 
 9. marina

  cindy,

  welk programma moet ik downloaden dan?

  groetjes

    /   Reply  / 
  1. Cindy31jr

   http://www.how-i-met-your-mother.nl/2008/10/hele-afleveringen-kijken-van-himym-op-cbscom/ dit is dat programma, ik krijg het niet op die mini laptop geinstalleerd. Met windows en zo gaat dat beter dan met dit klommelding wat ik hier heb hahaha… en krijg het wel geinstalleerd want ik kies de optie Firefox, dat kan ook. Maar ik snap de balle van dit mini laptopje. Ik heb alleen maar windows altijd gehad. haha maar jij veel succes en plezier ermee. Kan je alle CBS programma’s mee kijken.

     /   Reply  / 
 10. Isabelle

  Ik vind het ook jammer. Gooien ze The Bold eruit, krijg je er het zoveelste suffe huizenprogramma voor in de plaats. Alsof we daar nog niet mee doodgegooid worden. Zodra ik thuis kom kijk ik the bold en ik baal ervan als dat niet meer kan hoor, lage kijkcijfers komen ook door een tijdstip dat er voor uitgekozen wordt. 16.15 is niet echt een tijdstip waarop mensen voor de tv zitten. Ik hoop dat 1 vd RTL’s er iets in ziet de serie over te nemen.Want ik heb het een tijdje niet gevolgd maar zit weer helemaal in het verhaal.

    /   Reply  / 
 11. wil

  Hallo hoe kunnen ze nou stoppen met de bold ik kijk al 20 jaar en het is net zo spannend
  Wat moet ik nu doen tussen 4 en 5 lekker hoor ik zal het heel erg missen!
  En duitsland is niet leuk dat is nagesincronischseert bah

    /   Reply  / 
  1. Casper

   misschien kan je een hobby zoeken

     /   Reply  / 
   1. Cindy31jr

    Casper, dat is niet zo netjes van je. Slaat toch nergens op wat je zegt. Ik kijk ook ATWT, The Bold (NL + ZDF) en GTST, en toch heb ik hobbies en een kind en genoeg te doen etc. Wat moet je nou. Duffe.

      /   Reply  / 
 12. hanny

  ik kijk al vanaf het begin en dan stoppen ze nu .
  baal echt het is zo spannend en een goede soap.
  hoop echt dat het weer op tv komt.
  en casper laat iedereen in zijn waarde.

    /   Reply  / 
 13. tonny

  ik vind het echt heel jammer !!
  dat de bold er mee stopt !! ik vind de soap geweldig !! de mooiste die er is !! nu maar hopen dat rtl 4 er weer mee door gaat

    /   Reply  / 
 14. chantal

  Ik vind het heel erg jammer dat bold er mee stopt het is net zo spannend.Ik ben zo benieuwd hoe het verder gaat met donna en marcus,dit kunnen ze echt niet maken.Wat moet ik nu doen tussen 4 en 5 doen.
  Ik hoop echt dat een ander kanaal het overneemt en liefs zo snel mogelijk.

    /   Reply  / 
  1. Cindy31jr

   Goed nieuws lees mijn blog hier beneden… :) ))

     /   Reply  / 
 15. Miranda

  Ik kijk the Bold vanaf het begin, allereerste aflevering, Ridge en Caroline….
  Nu is het nog extra spannend omdat ze dubbele aflevering uitzendt gaat het rap snel. Ik wil weten hoe het verder gaat met Donna en Marcus, komt Eric nog te weten? Gaan Taylor en Rick trouwen? Wordt het toch wat tussen Nick en Katie??? Noem maar op….hoop dat RTL 4 of 8 the Bold snel gaat overnemen!!!

  PLEASE!!!
  Goede voornemens in 2011, AUB!!!!!

    /   Reply  / 
  1. Cindy31jr

   Goed nieuws, lees mijn blog hier beneden… :-)

     /   Reply  / 
 16. AMANDA

  ik kijk vanaf het begin de bold en vindt het erg jammer dat het gestopt is op sbs6.hoop dat het weer terug komt op de buis.[ook voor al de fans van the bold and the beautiful.]ik kijk er nu al naar uit wanneer het verder zal gaan.of door rtl4 of rtl8.
  goede voornemers in 2011!

    /   Reply  / 
  1. Cindy31jr

   Goed nieuws, lees mijn blogje hier beneden haha

     /   Reply  / 
 17. Cindy31jr

  GOED NIEUWS

  RTL8 neemt The Bold weer over en de HH komen op rtl4. Perfect geregeld toch. ;-) Ik was al aant kijken of ik via internet kon kijken bij programma gemist van belgie want die liggen ietsjes achter op ons. Maar dat ging niet. En toen hoorde ik bij RTL Boulevard van Albert tot RTL8 aan het onderhandelen is met CBS The Bold. En ook nog goedkoop ivm met blablabla. DUSSS… hihihi

  We kunnen verder kijken. En is ook nog een contract voor een super lange tijd zei Albert dus geweldig toch. We zitten SAVE hahaha

    /   Reply  / 
 18. Cindy31jr

  Das toch een mooi kerstkado van rtl voor ons. Haha want ze deden het voor onze vaste kijkers ;-)

    /   Reply  / 
  1. AMANDA

   nou cindy ik hoop dat het een mooi kerstkado is, en geen kat in de zak is.

     /   Reply  / 
 19. Cindy31jr

  http://www.soapcentral.com/bb/recaps/2008/080526.php
  Hier lees ik alles op, ik dacht dat ik hem niet meer kon zien, dus heb ik al maanden vooruit gelezen. En ik kijk hem op de ZDF elke ochtend om 11.15u tot 12u. ZDF ligt bijna gelijk met Amerika CBS.
  En ik heb op You tube gezocht naar episodes, etc.
  In Nederland zitten we in de maand JUNI 2008… die kan je kijken op de URL hierboven…

  Groetjes en veel lees en kijk plezier…
  Ik kan jullie al vertellen wat met iedereen gaat gebeuren, wie dood gaat en wie zwanger wordt en wie gaat trouwen en zoveel, maar ik zal ‘t jullie niet verklappen hihi. :p

    /   Reply  / 
 20. C

  Nog niks is zeker Cindy.

    /   Reply  / 
  1. Cindy31jr

   Niks is zeker in het leven. Laten we positief denken ;-) Als Albert lachend zegt: “We zijn in onderhandeling met CBS en voor een veel goedkoper bedrag en voor meerdere jaren, he want we willen de vaste Bold kijkers niet na een jaar weer zeggen dat het van de buis af gaat, etc etc.” Dan zal hij toch wel weten dat het door gaat anders zeg je zoiets niet snel op tv toch?! Lijkt mij van niet. Als niet door gaat staan hun toch in de zeik. Dus ik neem aan dat het gewoon door gaat, anders zegt hij het niet op tv en ook nog op die manier.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>