Tooske, Rob Geus en André van der Toorn tegen zwerfafval

SBS 6 kondigt een nieuw consumentenprogramma op de zondagavond aan. Het gaat om Ik Heb er Schoon Genoeg van, waarin wordt opgetreden tegen zwerfafval. De zender heeft hiervoor het presentatietrio Rob Geus, André van der Toorn en Tooske Ragas aangesteld. “Nederland is een van de schoonste landen ter wereld, maar toch zijn er plekken die zo vervuild zijn dat het het woonplezier van de buurtbewoners bederft”, meldt de zender.

Tooske gaat in het consumentenprogramma in gesprek met de gedupeerden. Wat is het probleem en waarom lukt het niet om tot een oplossing te komen? Hygiëne-expert Rob stelt vervolgens vast hoe vervuild de locatie is en André gaat op pad om voor eens en altijd tot een oplossing te komen. Hij gebruikt onder andere verborgen camera’s om voldoende bewijsmateriaal te verzamelen en confronteert de daders met hun gedrag.

Niet alleen moet de buurt schoon worden, het moet vooral schoon blijven. Daarom worden de briefschrijvers een maand later weer bezocht om te kijken of de keiharde confrontatie geholpen heeft en welke maatregelen er getroffen zijn door alle betrokkenen.

Zie ook:
- SBS 6 gaat zwerfvuil te lijf in nieuwe show Schoon Genoeg

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Tooske, Rob Geus en André van der Toorn tegen zwerfafval

 1. Albert Verlinken

  Waar laten we de rotzooi die SBS6 televisieprogramma’s durft te noemen? Gaan ze daar ook aktie tegen ondernemen?

    /   Reply  / 
 2. tjep

  blijkbaar hebben ze Henkjan Smits zelf al opgeruimd!

    /   Reply  / 
 3. Tim

  Heel Nederland zal in de ban zijn van de SBS6 Nationale VuilnisShow! Laten we alvast gaan aftellen!

    /   Reply  / 
 4. rtd

  kan het bij SBS een keer ZONDER verborgen camera… pff

    /   Reply  / 
 5. BREAKING NEWS

  BREAKING NEWS.

  Bart boonstra gaat nieuwe realife serie presenteren. Deze komt dagelijks om 8 uur op een van de sbs zenders. Nu is hij actief bij v reporter van the voice of holland.

  BREAKING NEWS.

    /   Reply  / 
 6. Tim20 MJ

  dit schijnt ‘breaking news’ te zijn: Gerard Joling maakt overstap naar RTL.
  Wordt op meerdere sites gezegd; enkel speculaties dus. Geen echte bronnen of bevestigingen. Weet jij meer, Herman? Of is dit gewoon flauwekul?

    /   Reply  / 
 7. Die Grijze

  Wedden dat er een mannetje in voorkomt die een stichting heeft opgericht aleen maar om een politieagentje te kunnen spelen. En het milieu interresseerd hem geen ene zak. Dat mannetje noemt zich ook nog milieurechercheur. (rechercheur is geen beschermde titel, vandaar). Hij of andere hebben trouwens geen enkele bevoegdheid, ze mogen alleen constateren net als u en ik. Oja, hij rijdt in een Canta (met oranje zwaailicht op het dakje en draagd een nepperig politie-achtig pak), dus dat zecht al genoeg.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>