Secret Story op Net 5 met Renate Verbaan en Bart Boonstra

Vanaf 13 februari is Secret Story dagelijks te zien in de vooravond van Net 5. De nieuwe realityshow moet het opnemen tegen De Wereld Draait Door, het RTL Nieuws + GTST en ziekenhuisreality + Het Acht Uur Journaal van de NOS. Op donderdagen is er een liveshow met een exit. Renate Verbaan en Bart Boonstra presenteren het Endemol-programma, waar de SBS-groep de afgelopen weken zo geheimzinnig over deden. Dat past dan wel weer bij het format. Secret Story speelt zich af in de Villa der Verrassing met een huis vol geheimen.

Net 5 noemt het ‘de volgende stap van realitytelevisie’. 15 kandidaten, ieder met een geheim, verblijven in een afgesloten huis vol camera’s. Zij moeten 3 maanden lang hun geheim verborgen zien te houden en dat van de anderen zien te raden. Zo gauw ze een voet over de drempel zetten, verandert dit verhaal in hun ‘secret story’. In het huis – waar privacy onmogelijk is – moeten zij alles op alles zetten om hun geheim te bewaken. Tegelijkertijd is er de vraag die iedereen bezighoudt: wat zijn de geheimen van de andere bewoners? Wie is eigenlijk een dominee? Wie heeft er ooit de jackpot gewonnen? En zijn er echt twee zussen in het huis?

Voor elk geheim dat een bewoner ontrafelt, krijgt hij of zij geld. Wie zijn geheim verliest, is zijn geld kwijt. Maar: alleen voor de drie finalisten komt het geldbedrag daadwerkelijk beschikbaar. De uiteindelijke winnaar krijgt bovendien de hoofdprijs van 100 duizend euro bovenop zijn geldbedrag. Overigens: wie zij geheim prijsgeeft, hoeft het huis niet te verlaten. Wel is er op donderdag dus een wekelijkse exit.

De kijker thuis weet welke 15 geheimen er zijn, maar weet niet wie welk geheim met zich meetorst. In het huis weet niemand welke mogelijke geheimen er zijn.

Secret Story zal 24/7 te volgen zijn via internet en applicaties voor smartphones. Bart Boonstra is de reporter die dagelijks te zien is, Renate Verbaan doet alleen de liveshows en de kick-off op 13 februari.

Bekijk de promo zoals te zien op de perspresentatie:

Zie ook:
- Net 5-baas: Miljoenenproject Secret Story kan niet floppen
- Bart Boonstra tekent 2-jarige presentatiedeal met Net 5
- SBS’ geheime Big Brother-project inderdaad Secret Story
- SBS presenteert dinsdag plannen Big Brother-achtige show
- Big Brother-project SBS mogelijk The Secret Story
- Big Brother voor SBS ‘grootste productie sinds jaren’
- SBS in 2011 met Big Brother-achtige realityshow

24 Reacties // Reageer

24 thoughts on “Secret Story op Net 5 met Renate Verbaan en Bart Boonstra

 1. Steffan

  Kan leuk worden, maar ik ga echt niet elke dag kijken.
  Bart maakt ook steeds meer carrière.

    /   Reply  / 
 2. popje

  lijkt me heeeel leuk!

    /   Reply  / 
 3. Jeffrey

  Wat en amateuristische trailer.. Dat ten eerste :)

  Daarnaast, Big Brother met een extra laagje erover heen. Die telefoon is ook van BB gestolen, die hadden ze ook een keer.

  Maar ik ben wel geboeid, ga zeker kijken of ik het zal gaan volgen!

    /   Reply  / 
 4. Valpa

  Ben heeeel benieuwd. Het concept lijkt me ongelofelijk gaaf, ben alleen bang dat het voor de kijker erg moeilijk wordt er iets van te begrijpen. Net als bij de Gouden Kooi denk ik dat hier ook de regels onbegrijpelijk worden.

    /   Reply  / 
 5. LK

  De gouden kooi is terug. Maar dan gejat door SBS.

    /   Reply  / 
 6. C

  Ik hoop op een herhaling na late shownieuws op SBS 6

    /   Reply  / 
  1. Martijn

   Best leuk om af en toe die streams te volgen, maar ik vrees dat je daar weer voor moet gaan betalen.

     /   Reply  / 
 7. Pingback: Net 5-baas: Miljoenenproject Secret Story kan niet floppen | Zappen

 8. Topmodel

  Hou persoonlijk niet van Big Brotherachtige reality maar dit kan best leuk worden. Ik ben alleen bang dat het een half uur per dag te lang duurt. We zullen zien, ik ga het begin zeker volgen. Trailer is best ok. Het eerste deel duurde te lang en ik vroeg me af of ik ruim 4 minuten naar hetzelfde moest kijken. 2e deel is interessant. Het spel wordt hierin uitgelegd.

    /   Reply  / 
 9. Jahman

  Het is wel te hopen dat er gratis live streams komen want dat is de kracht van BB.

    /   Reply  / 
 10. robbieboy

  Betekend zeker dat Bart niet meer de mede presentator van de backstage show van The voice of holland siezoen 2 word, zeker?Jammer, hij en die andere jongen deden dat erg leuk, alleen het maken van de warme chocomel ging bart nooit zo goed af, haha

    /   Reply  / 
 11. Timo

  Slechte trailer, maar ik ben wel geneigd om de eerste week in ieder geval te gaan kijken of het iets is en of het interessante mensen zijn. Ik kijk nog steeds Big Brother US en heb Big Brother Australia ook gevolgd tot het laatste seizoen 3 jaar terug, dus ik hou wel van dit soort reality. Maar al wordt er gezegd dat dit een miljoenenproject is, ben ik bang dat het toch weer erg low-budget gaat worden gezien de SBS Nederland historie. En dat is iets waar ik me heel snel aan ga irriteren, maar als het interessante mensen zijn en de live stream er “gratis” bij wordt gedaan voor DTV kijkers ben ik erg benieuwd en zal ik er misschien een aantal uur per week voor gaan uit trekken om dit te gaan volgen.

    /   Reply  / 
 12. Pingback: Telegraaf: Big Brother voor radiotalent in de maak | Zappen

 13. Mike

  Vermoed dat de uitzending op zondag rond de 800.000 kijkers gaat scoren. Afhankelijk hoe de kwaliteit van de uitzending is zullen zo’n 450.000 mensen de 1e week kijken. Dit kunnen ze alleen volhouden wanneer het écht spraakmakend is en de kwaliteit van de uitzendingen hoog. Evengoed lijken deze cijfers me nog altijd veel te laag voor zo’n productie!

    /   Reply  / 
 14. bieneke

  geweldig eindelijk weer eens iets waar je dagelijks naar wil kijken ik hoop wel dat de live-straems gratis te zien zijn.heel veel succes.

    /   Reply  / 
 15. anouk

  Het consept is leuk en lijkt erg veel op bb.En het leuke is ook ze mogen geen stemafspraken maken.Gisteren live uitzending blijken ze er 3 dagen ze zitte

    /   Reply  / 
 16. wat een onzin

  nou ik ga helemaal niet kijken naar deze ONZIN!

    /   Reply  / 
 17. piet

  Wat een verschrikkelijk slap aftreksel van BB. Kansloos dat hier nog hele volksstammen naar gaan kijken. Maargoed, SBS trekst ook nog miljoenen kijkers. Zegt genoeg over het gemiddelde iq van de NL-se kijker. Echt triest zo’n stel wannabe’s in zo’n huis. Allemaal in scene gezet.

    /   Reply  / 
  1. nr1

   ja, ben het helemaal met je eens. de gemiddelde nl kijker is een kuddedier en blijft trouw naar deze onzin kijken. als je in isolement zit dan is dit geweldig toch ? een steeltje slappe,zelf ingenomen kudde mensen die zichzxelf allemaal enorm belangrijk en iteressant vinde.hun geheimen zijn ook fluT !hopelijk worden wij snel verlost van deze secret story !

     /   Reply  / 
 18. thea

  kijk ik vind secret story leuk maar als je dan leest dat er een miljonair in zit vind ik dan weer minder en dan die joanna en die andere blonde zijn net barbie,s das minder , zet er dan ook een keer standaart mensen in die niet veel hebben dat zou nog eens leuk zijn en die dan een mooie geld prijs kan winnen ,en de eerste big brother en de bus vond ik toch super, gewone mensen en dat was super de echte big brother en de bus doe mij die maar weer terug

    /   Reply  / 
 19. kokkie

  vreselijk even gekeken nooit meer weer

    /   Reply  / 
 20. kees

  Ik heb een blik geworpen, maar wat ze al niet verzinnen om de mensen proberen te vermaken.Weer een verkapt programma van BB ENZ ENZ.

    /   Reply  / 
 21. lenneke

  het zijn wel weer een paar plaatjes bij elkaar gezocht, ken en barbie’s goed vertegenwoordigd o een paar na. Ik moet wel zeggen ze zijn wel aardig, intelligent, en beschaafd dat maakt het wel leuk om naar te kijken. Verder valt het me op dat oude clues blijven liggen zoals die slak die met cynthia haa geheim te maken had, ik vind dat ez die dingen wel uit het huis moeten verwijderen, dat ze na de ivanho tune nog zo lang nodig hadden om er achter te komen dat alex van adel was en de titel ridder heeft verbaasd me wel enigsinds. Vind het wel flauw dat het neit geod gekeurd was, als ze van sophie straks denken dat ze tatoeerder is ipv piercer wordt het ook afgekeurd? En het slaapwandelen van joanne weten ze allemaal alleen zien ze het niet dat het een geheim is… toch vreemd. Weet iemand al wie de klaverjas koningin is is dat monique of aafke?

    /   Reply  / 
  1. nr1

   het eind is nabij en NET 5 brobeerd de deelnemers nu toch een beetje te sturen om extra gebeurtenissen te creeren en de kijker (?) te boeien. is allemaal vooropgezet en volgens planning NET5, niets gebeurd spontaan of willekeurig, draaiboek ilgt in de secret room (?)Sofia gaat nog uit de kleren, let maar op !sms op deelnemeras ook wassen neus en zonde van je 60 eurocent !

     /   Reply  / 
 22. marly

  hee
  ik vind dit programma echt super
  en ik vind laura goed bij guidio ( hoe je het ook typt)
  in plaats van alex ik ben voor laura
  zet hem op doei xxx loveyou allemaal

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>