Leontine Borsato vindt presenteren voor SBS voorrecht

Leontine Borsato gaat definitief Hart in Aktie presenteren, zoals gisteren al in Life4You werd verteld. De ‘vrouw van’ en voormalig assistente van het Rad van Fortuin heeft een 2-jarig presentatiecontract getekend bij SBS 6. Dat terwijl manlief Marco vanaf dit najaar bij RTL is te zien met The Voice of Holland.

Leontine: “Hart in Aktie is al jaren een met veel liefde gemaakt programma, waar een helpende hand wordt geboden aan mensen die extra hulp zo goed kunnen gebruiken. Wendy van Dijk en Natasja Froger hebben Hart in Aktie met veel liefde en toewijding gemaakt. Ik vind het dan ook echt een voorrecht om dit mooie programma nu te mogen gaan doen.”

Volgens mij wel een goede keuze van SBS 6. Door haar werk voor Cordaid Memisa ken ik Leontine als een invoelende vrouw die daarnaast zeer goedlachs is. Die combinatie tussen meelevendheid en een vrolijke noot moet goed tot zijn recht kunnen komen bij een programma als Hart in Aktie.

Zie ook:
- ‘Leontine Borsato naar SBS 6 voor Hart in Aktie’
- The Voice of Holland 2011 met Marco Borsato als coach

1 Reacties // Reageer

One thought on “Leontine Borsato vindt presenteren voor SBS voorrecht

  1. samantha

    ik weet niet ik heb eigenlijk beetje genoeg van dat elkekeer mensen die presenteren van bekende zangers a nederlanders zijn gun ook eens andere talenten de kans om wat teworden

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Johnny en Leontine maken Alles Is Liefde voor SBS 6 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>