Dragan Bakema hoofdrol Net 5-serie Hart tegen Hard

Dragan Bakema en Elise Schaap zijn de hoofdrolspelers van Hart tegen Hard, de nieuwe Nederlandse Net 5-serie die voor najaar 2011 staat gepland. Schaap vertelt in De Telegraaf: “Hart tegen Hard gaat over een misdaadjournaliste en een rechercheur die worden geconfronteerd met allerlei vormen van criminaliteit én elkaar. Ze willen eigenlijk alleen maar samenzijn. Dat willen ze geheimhouden, vooral tegenover elkaar.”

Zie ook:
- Talpa Fictie maakt politieserie Hart tegen Hard voor Net 5
- Vierde serie Verborgen Gebreken nog onzeker
- Talpa Fictie maakt nieuwe dramaserie voor Net 5

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Dragan Bakema hoofdrol Net 5-serie Hart tegen Hard

 1. lisette

  deze nieuwe serie lijkt me erg leuk worden, niet in de laatste plaats door de aantrekkelijke Dragan. ik vond hem ook erg goed in de eerste serie van in therapie. verder veel leuke spelers, ook Huub Stapel weer eens in een tv rol. kan niet wachten!

    /   Reply  / 
 2. lilian

  ik hoop toch niet dat de serie zo aan zijn einde komt, ik vind hem heel goed. Vooral de spanning tussen de hoofdrolspelers. weet iemand of er nog een vervolg komt? Ze zullen ons toch hopelijk zo niet laten zitten, zonder te weten hoe het allemaal afloopt!!

    /   Reply  / 
 3. Dries

  Zal toch wel vervolg van komen? hopelijk op een normaler tijdstip want ik kon hem nu vaak alleen op gemist bekijken

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>