Nance moet weg bij SBS 6, wie hapt toe?

Nance maakt niet langer deel uit van het presentatorenteam bij SBS 6. De presentatrice is slachtoffer geworden van de vernieuwingsslag, meldt een woordvoerder in De Telegraaf. Eerder konden Patty Brard en Sjimmy Bruijninckx al vertrekken en het vermoeden bestaat dat er nog veel meer ontslagen gaan vallen.

Nance gooit niet met modder in de krant. “Ik ben blij dat er duidelijkheid is over mijn positie, al vind ik het erg jammer dat het nu ophoudt. Ik heb veel kansen gehad bij SBS en kijk met een goed gevoel terug op de afgelopen jaren.”

Grote vraag is nu wat Nance nog op televisie kan gaan doen. Bij SBS 6 werkte ze zes jaar en deed ze grote amusementsshows als Popstars, Sterren Dansen op het IJs, Mijn Man Kan Alles en Domino Day. Ook presenteerde ze titels als Een Huis vol Honden, De Leukste Verborgen Cameragrap en Retourtje Geluk, niet altijd met evenveel succes. De gemene deler van de programma’s was dat ze eigenlijk door elke presentator (m/v) gedaan hadden kunnen worden, erg veel van zichzelf liet Nance er niet zien. Dat maakte haar zeker geen onkundig presentatrice, maar geen character.

Nance kwam bij de Tros vandaan en misschien dat ze daar nog aan de slag kan. Die omroep heeft sinds het vertrek van Yolanthe Sneijder-Cabau geen presentatrice voor de grote galashows. Zelfs als de Tros met Avro fuseert, blijft er behoefte aan een presentatrice in galajurk, die is nu bij beide omroepen niet present. En dan is er nog het afvoerputje Omroep Max, maar of beide partijen daar op zitten te wachten…

Zie ook:
- Conflict Joling en SBS 6; contract loopt bijna af
- Sjimmy Bruijninckx per direct weg bij SBS 6
- Albert Verlinde: Onrust bij Hart van Nederland
- Patty Brard weg bij Shownieuws, verder op projectbasis

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Nance moet weg bij SBS 6, wie hapt toe?

 1. Alex

  TROS lijkt me een prima plek voor Nance, daar kan ze de grotere shows doen (songfestival b.v.) en daarnaast wat programma’s op locatie.
  Ik hoop echt dat ze een leuke nieuwe werkgever vindt.

    /   Reply  / 
 2. Piet

  Nance die bij de TROS Toots Toelemans als Tiets Toolemans aankondigde blijft een klassieker ;-)

    /   Reply  / 
 3. Piet

  Doe ik het zelf ook fout, Toots Thielemans als Tiets Thoolemans… Oeps! ;)

    /   Reply  / 
 4. Robin

  Was te verwachten, uitstekende presentatrice maar best inwisselbaar.. Terug naar de TROS zou kunnen ook de AVRO lijkt me wel wat voor Nance.

    /   Reply  / 
 5. $ Dollar Bill $

  Ze houden niemand over bij SBS.

  Dat wordt dus weer iets als Tien iedereen met veel bombarie wegkopen.

    /   Reply  / 
 6. Peter

  Jammer

    /   Reply  / 
 7. Tim20 MJ

  Herman, heb jij enig idee wat SBS met ‘Zender X’ gaat doen?

    /   Reply  / 
 8. Laila

  Wat schrijf je denigrerend over omroep Max, Herman! Nederland vergrijst in een hoog tempo, dus wen er maar aan!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>