De Mol: Humberto en Bridget passen bij SBS

Het wemelt van de transfergeruchten in medialand. SBS heeft al wat gezichten laten gaan en is met veel mensen in gesprek. Deze blog kon onlangs melden dat SBS 6 zijn zinnen heeft gezet op Humberto Tan en Bridget Maasland, wat de zendergroep niet wil ontkennen of bevestigen. Aandeelhouder John de Mol vindt dat beide presentatoren ‘goed passen in het plaatje dat wij voor ogen hebben met SBS voor de komende jaren’.

Dat zegt de mediatycoon in de Coen & Sandershow. Wel ontkent De Mol dat de transfer van deze twee niet in een afrondende fase verkeren. “Met Bridget wordt vooralsnog niet gesproken. Maar ik sluit niet uit dat het gaat gebeuren. Ik ben erg gesteld op Bridget en vind haar leuk op televisie. Dus wie weet.” Maasland zou zijn beoogd voor Shownieuws. Eerder werkte ze voor de tv-zender Talpa.

Humberto Tan zou een presentatieduo met Sandra Schuurhof moeten gaan vormen bij Hart van Nederland. “We hebben met Humberto gesproken, maar zijn contract bij Eredivisie Live laat te weinig ruimte om substantieel iets met SBS te doen.”

Momenteel wordt achter de schermen gewerkt aan een makeover voor Hart van Nederland en Shownieuws, twee belangrijke programma’s voor SBS 6. Wat er precies gaat veranderen, is niet bekendgemaakt.

Zie ook:
- Gerucht: Bridget Maasland naar SBS Shownieuws
- Bridget Maasland raakt uitgekeken op RTL 5
- RTL Nieuws verliest Sandra Schuurhof aan Hart van NL
- SBS geeft makeover aan Shownieuws en Hart van NL
- Nance moet weg bij SBS 6, wie hapt toe?
- Sjimmy Bruijninckx per direct weg bij SBS 6
- Albert Verlinde: Onrust bij Hart van Nederland
- Patty Brard weg bij Shownieuws, verder op projectbasis
- Brard: Onduidelijkheid bij RTL door transfergolf SBS

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “De Mol: Humberto en Bridget passen bij SBS

 1. Valpa

  Ga maar uit van een NSE-achtig programma op de plek van HvNL en Shownieuws, nét iets journalistieker en professioneler. Al zullen die twee merknamen niet verdwijnen hoor.

    /   Reply  / 
  1. Johan C.

   Lezen is moeilijk, ik weet het. Al heb ik zelf weinig moeite mee… Maar als je goed leest, kan je lezen dat Shownieuws en HvNL gewoon blijven bestaan maar een makeover……….. laat maar, je kan toch niet lezen.

     /   Reply  / 
 2. Zo

  Hart van Nederland is het laatste programma op sbs dat een make over nodig heeft. Dat programma scoort elke dag boven het miljoen. Laten ze zich daar gaan richten op een goede programmering met sterke programma’s.

    /   Reply  / 
  1. $ Dollar Bill $

   Het scoort vaak genoeg onder de 1 miljoen. Verder zou ik het gewoon schrappen net als de namen SBS6 en NET5.

   Dat HvNL is niks meer dan het nieuws bericht van de regionale zenders.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>