Van Gerard Joling mag camera mee slaapkamer in

Hoe Gerard Joling de komende zes maanden bij SBS 6 is te zien, blijft een grote verrassing. Afgezien van een paar keer opduiken in SBS-programma’s is er nog geen eigen show voor de zanger/presentator bekend. Joling zelf heeft zich al meer dan eens laten ontvallen graag een nieuwe real-life soap te maken. In het AD legt hij vandaag uit wat voor nieuwe draai hij wil geven aan het genre. “Mijn hele leven ligt toch al op straat. Iedereen weet alles al. Ik wil best een extra tipje van de sluier oplichten, meer details laten zien.”

De zanger vervolgt: “Dat mensen eens zouden kunnen zien wat ik allemaal meemaak op een dag. Een instore, een interview, twee radio-optredens. Zingen voor vijfduizend man in Heerenveen. Zingen op een 50-jarige bruiloft in Utrecht, voor zestig man. En dat allemaal op een dag.” Desgevraagd zegt Joling dat de camera mee mag in de woonkamer en zelfs tot in de slaapkamer. “Waarom niet?”

Joling heeft Abraham inmiddels gezien. “Maar stoppen, nee, ik vind mijn vak veel te leuk. Ik heb een kinderlijk enthousiasme over wat ik doe. Ik ben 51, wie ben ik dat ik op tv mag komen en dat ik weer in de top 5 sta?”

Een verslaving wil hij de aandacht niet noemen. “Toen ik een paar jaar geleden een burnout kreeg en naar stile plekken in het buitenland op vakantie ging, was er een paar maanden lang niemand die me herkende. Vond ik totaal geen probleem. Maar met deze soap wil ik de mensen laten zien wat ik bereikt heb, inclusief mijn internationale carrière. Alles uit mijn leven wordt uitvergroot, dat gebeurt toch al. Het is niet per se wat ik wil, maar het is een spel en ik kan het redelijk spelen. Ik ben echt.”

Of de 24/7-soap er daadwerkelijk komt, blijft nog even afwachten.

Zie ook:
- Gerard Joling werd geboycot in SBS Shownieuws
- Gerard Joling was furieus om houding SBS 6
- Bauer en Joling ruziën om format Zigeunernacht
- ‘Nooit meer Joling en Gordon over de Vloer’
- SBS en Joling spreken intentie uit voor verdere samenwerking
- Joling: Deze week duidelijkheid over toekomst bij SBS
- Conflict Joling en SBS 6; contract loopt bijna af

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Van Gerard Joling mag camera mee slaapkamer in

 1. Martini

  Dat lijkt me nou echt wat voor de donderdagavond RTL4.

    /   Reply  / 
 2. Laurens

  Dit kan weer een knaller worden voor SBS6! Ik hoop dat dit er komt!

    /   Reply  / 
 3. Hahaha

  Van mij hoeft hij niet meer op tv ik heb al genoeg gezien van dat nichtenjargon. En al helemaal niet wat er in zijn barbiekamer staat bah allemaal roze dildo’s enz.

    /   Reply  / 
 4. Peter

  Wat mij betreft maakt die weer die “over de vloer” serie met Goor. Daar kon ik tenminste nog goed om lachen.. !

    /   Reply  / 
 5. C.W. Heuckeroth

  Internationale carrière, hahahahah dat is toch om te gieren? Omdat ie in 1985 twee singles heeft verkocht bij het drielandenpunt zeker.

    /   Reply  / 
 6. dennis

  ik heb hem wel eens persoonlijk meegemaakt maar hij is één van de vriendelijkste artiesten die ik ken hoor, altijd klaar met een vriendelijk woordje, niks mis mee met die goser.

    /   Reply  / 
 7. Joey

  Lijkt me heel erg leuk als deze reallifesoap er komt! Kan zeker rekenen op hoge kijkcijfers. En een internationale carierre heeft Gerard zeker gehad, vooral in Azie heeft hij grote successen behaald en wordt hij nu nog steeds op de radio gedraaid. Z’n album ‘No More Boleros’ is in 22 landen uitgebracht.

    /   Reply  / 
 8. Bob

  Prima kerel. Niet zo vals als Albert en Gordon.

    /   Reply  / 
 9. Pingback: Gerard Joling wordt moe van SBS 6 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>