SBS Shownieuws shopt hoofdredacteur bij RTL Boulevard

SBS Shownieuws krijgt zijn eigen hoofdredacteur. De zender heeft deze gevonden in Leon de Ruyter, die tot voor kort werkzaam was bij RTL Boulevard. SBS maakt daarmee een terugslag, nadat eerder eindredacteur Bart Ettekoven bij de rubriek werd weggehaald om naar RTL Boulevard te gaan. “De komst van De Ruyter betekent dat Shownieuws nog nadrukkelijker een eigen aanpak en gezicht krijgt”, belooft SBS 6. Welke veranderingen precies worden doorgevoerd, blijft voorlopig onduidelijk.

De Ruyter vertelt: “Shownieuws is in de loop der jaren voor heel veel kijkers een hele belangrijke, dagelijkse bron geworden voor het laatste entertainmentnieuws uit binnen- en buitenland. De vroege en late editie zijn belangrijke pijlers in de programmering van SBS 6. Niet alleen de entertainmentwereld, maar ook de wensen en behoeftes van de kijker zijn veranderd en dus is het een logische stap dat Shownieuws hier meer op gaat inspringen. Ik stort mij de komende tijd met veel plezier op dit vernieuwingstraject. Het is mijn taak om de kijkers op een positieve manier te verrassen.”

Eerder maakte deze blog melding van het gerucht dat Bridget Maasland naar de rubriek wordt gehaald. Het nieuws bleef onbevestigd.

Zie ook:
- Grote schoonmaak bij Hart van NL: Cilly Dartell moet weg
- De Mol: Humberto en Bridget passen bij SBS
Gerucht: Bridget Maasland naar SBS Shownieuws
- SBS geeft makeover aan Shownieuws en Hart van NL

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “SBS Shownieuws shopt hoofdredacteur bij RTL Boulevard

 1. Noot

  Shownieuws krijgt een eigen gezicht… door de hoofdredacteur van RTL Boulevard te gebruiken? Die arme Leon weet niet wat hem overkomt daar op de derde. Van het professionele BLVD naar de stagiaires van Show.

    /   Reply  / 
 2. Wps

  ‘maar ook de wensen van de kijkers zijn veranderd’

  Juist ja, het moet anders worden, omdat het niet scoort. Zo is dat ook gebeurd met de compleet vernieuwde opzet van RTL boulevard ;-)

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Bridget: Op de reservebank geen onwil van RTL | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>