Oprah op bruiloft Yolande van NL Hollywood Vrouwen

Net 5 sluit vanavond het tweede seizoen van Nederlandse Hollywood Vrouwen af en daarin is natuurlijk de bruiloft van Yolande te zien. Daar is heel deze tweede reeks naar toe gewerkt. Yolande heeft kosten noch moeiten gespaard voor haar sterrenbruiloft, waar onder andere Oprah Winfrey één van de gasten is. Maar ook Andrea Bocelli, Dr. Phil en vele andere celebs zijn aanwezig om de twee elkaar het jawoord te zien geven.

Ook Inge, Myrthe en Conchita eindigen het seizoen spectaculair: zij maken een road trip naar het stoffige wildwestdorpje Tombstone, waar ze het zo bont maken dat ze het gesprek van de dag worden.

Net 5 meldt over de trouwerij: “Nu de jurk past, het cadeau is geregeld en de feesttent staat, kan de bruid alles loslaten, al blijkt dat moeilijker dan gedacht.. De mooie woorden van Dr. Phil leiden het liefdeskoppel naar het jawoord en met gasten als Oprah, en optredens van onder andere Nathalie Cole, Andrea Bocelli en Michael Bublé wordt het een sprookjeshuwelijk die zijn weerga niet kent. Als klap op de vuurpijl heeft Yolanda een verrassing die haar kersverse echtgenoot steil achterover doet slaan.”

Nederlandse Hollywood Vrouwen, 21.30 uur, Net 5

Zie ook:
- NL Hollywood Vrouwen in RTL’s Ik Kom Bij Je Eten
- Tweede reeks Nederlandse Hollywood Vrouwen nog gekker

1 Reacties // Reageer

One thought on “Oprah op bruiloft Yolande van NL Hollywood Vrouwen

  1. Michiel

    Nou zo bijzonder is het niet om Oprah op je bruiloft te krijgen. het is pas echt bijzonder wat Oprah zelf gelukt is; zij wist zelfs Connie Talbot over te halen om in haar show geinterviewd te worden en op te laten treden. Kijk, dat is pas echt bijzonder!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>