Veronica hoopt te scoren met Charlie Sheen Dag

Charlie Sheen heeft een redelijke comeback gemaakt na zijn verstrooide periode, toch meent tv-zender Veronica dat iedereen de acteur mist. “Daarom doopt Veronica maandag 9 juli tot Charlie Sheen Dag”, meldt de zender in een persbericht. Daar wordt invulling aan gegeven met vijf afleveringen van Two and a Half Man, samengesteld door de kijker ze. Aansluitend brengt Veronica de special Charlie Sheen: Bad Boy on the Edge. Een biografie over het bijzondere leven van Charlie Sheen met al zijn ups en downs.

Via social media kreeg de fan van Charlie Sheen de mogelijkheid om uit een selectie van tien afleveringen van Two and a Half Men een top 5 te kiezen. De volgende afleveringen kregen de meeste stemmen, in volgorde van uitzending met de meest favoriete aflevering op nummer één.

5. Love Isn’t Blind, Its’s Retarded, 4. She’ll Still Be Dead at Halftime, 3. Go East on Sunset Until You Reach the Gates of Hell, 2. Pilot, 1. Is there a Mrs. Waffles

Charlie Sheen Dag, 20.30 uur, Veronica

1 Reacties // Reageer

One thought on “Veronica hoopt te scoren met Charlie Sheen Dag

  1. Huub

    Dan toch wel weer jammer dat de Big Bang Theory niet door gaat. Wellicht een idee voor een Big Bang-week?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>