Nieuwe Net 5-series: Ringer en Switched at Birth

Net 5 komt in het nieuwe seizoen weer met een aantal nieuwe, aangekochte series. Dat Dallas op de dinsdagavond komt, was al bekend. Maar nu meldt Net 5 ook de komst van Ringer en Switched at Birth. Ringer is door het Amerikaanse station CW al gecanceld, terwijl van Switched at Birth het verlengde eerste seizoen nog niet helemaal is uitgezonden.

Net 5 meldt over Ringer, waarin Sarah Michelle Gellar een hoofdrol vertolkt: Nadat Bridget getuige is van een moord, moet ze vluchten voor de maffia. Om te kunnen overleven, neemt ze het leven van haar tweelingzus over, nadat deze op mysterieuze wijze is verdwenen. Maar al snel ontdekt Bridget dat dit niet minder problemen blijkt op te leveren dan het leventje dat ze wil ontvluchten.

Dan Switched at Birth. Twee tienermeisjes komen erachter dat ze vlak na hun geboorte per ongeluk verwisseld zijn. Bay Ken- nish is opgegroeid in een rijk gezin met twee ouders en een broer terwijl de dove Daphne Vasquez door haar alleenstaande moeder in een arbeiderswijk wordt opgevoed. Als de twee familie’s elkaar ontmoeten, weten de meiden niet goed meer wie ze zijn en begint een ware zoektocht naar zichzelf.

Ringer zal bij Net 5 na Dallas worden uitgezonden op de dinsdag. Switched at Birth staat voor woensdag in de schema’s, waarmee een nieuwe serie-avond wordt gecreëerd. Op maandagen gaat Net 5 aan de slag met nieuwe seizoenen van Private Practice en Body of Proof.

Zie ook:
- Net 5 gaat nieuwe serie Dallas uitzenden
- Net 5 hoopt kijker te winnen met docusoap over vierling

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Nieuwe Net 5-series: Ringer en Switched at Birth

 1. Tom

  Herman, weet jij toevallig of de serie Revenge binnenkort op de Nederlandse TV komt? Ik dacht dat ik eens op deze blog had gelezen dat Net 5 de serie had aangekocht maar vind het erg vreemd dat die nog steeds niet wordt uitgezonden.

    /   Reply  / 
 2. Pingback: Barry Atsma weg in nieuwe vormgeving Net 5 | Zappen

 3. Myrian

  Ringer waar ben jij gebleven???

    /   Reply  / 
 4. jools

  Ja, Ringer lijkt ineens weg!! Dallas trouwens ook. Kan er geen nieuws over terugvinden op net5.nl terwijl seizoen 1 toch echt 22 episodes heeft! Leuk is dat zeg, zit je er net in, stopt het alweer!? Kijk de volgende keer wel uit bij het volgen van net5-series. Voor mij als wraak dus geen Revenge!

    /   Reply  / 
 5. nance28

  Ik dacht al dat ik gek was aan het worden, dus weer iets anders zoeken bahbah

    /   Reply  / 
 6. maria

  Ja hoe kan dat. Ringer is niet op tv. Ben net gaan zitten om te kijken en dan niks. Is dit nu een zender waar je naar moet kijken???? denk het niet meer

    /   Reply  / 
  1. A C Stam Peree

   Ik vond de serie Ringer echt goed en heb het allemaal gevolgd.Ik vind het geen steil dat ze de serie zomaar stop zetten zonder dat eerst te melden. Nu hebben wij maar de helft gezien. Dus voor een volgende serie ga ik niet meer kijken, Want voor je het weet zie je weer maar de helft.

     /   Reply  / 
 7. Laura

  wat een gedoe, ik snap er ook niets van! Dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt bij net5! Het is toch idioot dat je midden in een serie stopt, begin er dan niet aan…..

    /   Reply  / 
 8. Cora

  Waar is Ringer gebleven. Er zijn maar 5 afleveringen uitgezonder van seizoen1 terwijl er 22 zijn. Seizoen 2 is er ook al. Hoop echt dat ze verder gaan waar ze gebleven zijn bij Net5.

  Dallas was het eerste seizoen al van afgelopen. Nu maar hopen op seizoen 2.

    /   Reply  / 
 9. bart

  Om de verwarring weg te nemen, het volgende. Seizoen 1 van Dallas bestaat uit 10 afleveringen, deze zijn allemaal door Net5 uitgezonden. Seizoen 2 is inmiddels aangekondigd door de Amerikaanse zender TNT, maar deze zal pas in juni 2013 worden uitgezonden in Amerika. verwacht daarom Dallas niet voor september 2013 terug op de buis.

  Ringer is na 1 seizoen gecznceld door CW. Seizoen 1 bestaat uit 22 afleveringen en deze zullen, hopelijk voro jullie nog worden uitgezonden.

  Als ik jullie een advies mag gaan geven. Download gewoon de series, scheelt een hoop frustratie ;)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>