SBS 6 brengt BN’ers onder hypnose in controversiële show

Eindelijk is daar dan een nieuw programma bij SBS 6 dat stof zal doen opwaaien. In het nieuwe seizoen worden enkele bekende Nederlanders namelijk onder hypnose gebracht in een spelshow, waarin duidelijk moet worden hoe goed de ster zijn of haar vrienden kent. Daartoe zullen dus flink wat persoonlijke vragen worden gesteld die mogelijk informatie boven brengen die niet voor publieke oren zijn bestemd.

Catherine Keijl is één van de deelnemers, weet RTL Boulevard te onthullen. Leuk detail is dat vader en zoon Ron en Rick Brandsteder het tegen elkaar opnemen als teamcaptains in Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben, zoals de show heet.

SBS meldt over het nieuwe format: “De beste vrienden van de bekendheid strijden onderling tegen elkaar om te bepalen wie hem of haar nu daadwerkelijk het beste kent. De BN’er wordt onder hypnose gebracht en dan is het aan de vrienden om te raden hoe hun bekende vriend zal reageren op bepaalde situaties.”

Het is overigens niet de eerste keer dat we een inkijkje krijgen in het leven van de sterren. Zo Vader Zo Zoon deed dat in zekere mate ook al, net als (het geflopte) Knowing Me Knowing You van de NCRV. Maar het hypnose-onderdeel in Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben is wel vernieuwend. Ik ben heel benieuwd hoe het contract er uit ziet dat de BN’ers moeten ondertekenen; mogen ze dingen uit de show laten knippen?

Het lijkt in elk geval een titel die SBS 6 wel kon gebruiken. Want het programmaschema voor september, als het nieuwe tv-seizoen begint, viel nog niet echt spannend te noemen. Er zat geen enkele titel tussen waar je een grote tv-hit bij zou verwachten, misschien op Sterren Springen op Zaterdag na dan.

Zie ook:
- SBS 6 met twee spelletjes in vooravond, vrijdag films
- ‘Beau en Rick Brandsteder nieuwe gezichten Shownieuws’

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “SBS 6 brengt BN’ers onder hypnose in controversiële show

 1. Peter

  En de hypnotiseur is RASTI ROSTELLI

    /   Reply  / 
 2. mike

  Wel ja, nog meer oud RTL sterren naar SBS6.
  Ik dacht dat SBS wilde vernieuwen, maar naar nu blijkt gaan ze juist NOG MEER RTL4 kopieren.
  Dat gaat verkeerd aflopen. ER IS AL EEN RTL4, daar hoeft geen copie van te komen.
  Geef SBS6 toch een wat eigentijdser imago.

    /   Reply  / 
  1. Jaap

   Zo ken ik er nog wel een paar. RTL heeft een tijdje geleden ook massa’s aan SBS sterren binnengehaald.
   Catherine Keijl staat al vele jaren niet meer onder contract bij RTL, net als Marc Klein Essink.

     /   Reply  / 
 3. Rianne

  Lijkt mij leuk! Kan niet wachten tot september. Waarom beginnen al die leuke programma’s altijd in september… Flikken Maastricht het 7de seizoen ook al. Achja, dat wordt lang wachten dus! Maar erg leuk, keer weer wat nieuws (qua programma, al lijkt het een beetje op ik hou van holland met die teamcaptains)

    /   Reply  / 
 4. gtstfites

  Er was vroeger toch een programma op BNN dat heette GTST VS ONM voor ZAPP heb ik ook een idee Spangas VS VRijland.

    /   Reply  / 
  1. Jordy

   Wordt volwassen.

     /   Reply  / 
 5. Pingback: SBS 6 zet Ron Brandsteder in op zaterdagavond | Zappen

 6. Pingback: SBS 6 zet Ron Brandsteder in op zaterdagavond | Levenslied

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>