‘Bangeschijterd’ Pauline Wingelaar durft niet van duikplank

De uitzending van Sterren Springen op Zaterdag zou vanavond wel eens uit kunnen lopen als het de beurt is aan Pauline Wingelaar. De reality-ster, bekend van Echte Gooische Meisjes en Echte Meisjes in de Jungle, blokkeert namelijk meer dan eens als het moment van de sprong is aangebroken. “Dan sta je op de duikplank en je wilt zó graag springen. Maar je lichaam wil niet mee. Dat is zo frustrerend!”

Pauline heeft dan ook geen idee hoe ze vanavond met 1200 man publiek moet gaan presteren. “Nee, ik ga niet iemand vragen om me te duwen. Ik ga wel springen. Maar hoe, dat is de vraag. Misschien maak ik anders een bommetje en zeg ik ‘Oh, ik dacht dat dit het NK Bommetje was’.”

Pauline vertelt aan deze blog: “Je vraagt het ook wel aan degene die hierin het slechtst is van iedereen. Je verwacht van mij met die grote slabek dat ik alles durf, maar ik ben gewoon een bangeschijterd. Daar komt het eigenlijk op neer.”

Meer dan eens heeft Pauline dan ook overwogen de trainingen te staken en haar deelname op te zeggen. “Ik vond een potloodsprong van de 3 meter al eng. Daarna komt de bevalling duiken. Dat lukte niet, dan krijg je krokodillentranen. Wie me er doorheen sleept? Productie, trainers. En jezelf.” De reality-ster ziet haar deelname wel als een uitdaging. “A once in a lifetime opportunity. En een stok achter de deur om goed te eten of een zonnebankje te pakken. Je bent toch wat ijdeler als je in badpak moet.”

Uiteindelijk heeft Pauline nooit gespijbeld. “Nouja, in de zin van dat ik niet kwam opdagen. Maar tijdens de training sta ik dan wel wat te draaien, moet ik naar de wc of wil ik een glaasje water. Alles om niet op de duikplank hoeven te staan.”

In de jungle van Suriname maakte Pauline heel wat mee. Wat was enger? “Ik heb daar heel veel dingen gedurfd, maar in Suriname gaat ook een knop om. Je bent dan continue in die wereld, terwijl je hier na de training naar huis gaat. En je ziet hier mensen om je heen die fucking goed gaan. De jungle was enger, dit is moeilijker. Liza Sips zei, en dat is heel erg waar: ‘De angst voor de pijn die je gaat krijgen als je valt is groter dan de pijn die je eventueel krijgt. Het is een mentaal iets.”

Ze wil niet zeggen wat ze voor haar duikplankavontuur krijgt. “Er is één ding wat ik van mijn ouders heb meegekregen, beide ondernemer: praat nooit over geld. Maar laat ik wel zeggen: je hebt de diva Patty Brard en het reality-sterretje Pauline Wingelaar. Daar zit wel een verschil in, mag ik aannemen.”

Zie ook:
- Gerard Joling blij met half miljoen kijkers Sterren Springen
- SBS zet Sterren Dansen op het IJs nog even in ijskast
- Tess Milne ‘de nieuwe Nance’ naast Gerard Joling
- Reinout hoopt dat Strictly van Sterren Springen wint
- Nieuw DNA van SBS 6: Ontspannen en wegdromen
- SBS 6 moet Dries Roelvink missen bij Sterren Springen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “‘Bangeschijterd’ Pauline Wingelaar durft niet van duikplank

 1. AnZo

  Het woord BLOG is onzijdig, net als het woord HUIS. Het is dan ook DIT BLOG en niet DEZE BLOG. Hoe vaak die fout hier wel niet gemaakt wordt!

    /   Reply  / 
  1. Karin Muller

   Citaat Onzetaal.nl: Het is allebei juist; het woord weblog kan zowel het lidwoord de als het lidwoord het krijgen. De weblog lijkt vaker voor te komen. Welk geslacht Engelse leenwoorden hebben, en welk lidwoord ze dus krijgen, is vaak moeilijk te bepalen. In principe zijn Engelse leenwoorden mannelijke de-woorden, behalve als er een reden is om daarvan af te wijken.

   Slotsom: je kan met een gerust hart zowel de (aanwijzend die/deze) als het (aanwijzend dat/dit) gebruiken voor zowel weblog als blog.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>