Vara aast op Peter R. de Vries

De meest verrassende tv-transfer van dit seizoen is in de maak. Je moet niet gek opkijken als Peter R. de Vries opduikt bij de Vara. Directeur Frans Klein zegt dat er voorzichtige gesprekken worden gevoerd met de misdaadverslaggever. De Vries zou een serie willen maken over internationale kinderarbeid – en daar heeft de Vara wel oren naar. “We zullen niet meteen een vijfjarencontract sluiten maar we moeten wel durven vernieuwen”, aldus Klein, vooruitblikkend op de fusie met BNN.

Voorzichtige gesprekken, ja ja. Die zou je dan niet openbaren op een najaarspresentatie. Reken maar dat het SBS niet gelukt is om De Vries te behouden.

Peter zelf zegt op Twitter: “Reactie: ik ben gepolst om serie te maken over schendingen kinderrechten. #VARA is geïnteresseerd. Nog niets rond, maar positief gesprek. Heb deze maanden veel gesprekken met producenten en zenders, ook SBS, veel interessante dingen, maar nog niets rond. Vara is optie.”

Zie ook:
- Peter R. de Vries neemt ‘achter de schermen’ afscheid
- Peter R. de Vries overweegt talkshow
- SBS 6 hoopt op ander programma met Peter R. de Vries
- SBS 6 verliest Peter R. de Vries Misdaadverslaggever

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vara aast op Peter R. de Vries

  1. Pingback: Peter R. de Vries niet naar VARA maar naar TROS-AVRO | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>