Gat in trommelvlies Jody Bernal, exit Sterren Springen

Jody Bernal ligt alsnog uit de competitie bij Sterren Springen op Zaterdag. Via een wildcard kwam hij vorige week in de halve finale van de SBS-hit, waar hij goed genoeg presteerde voor een finaleplaats. Maar de schnabbelaar heeft nu een gat in zijn trommelvlies gedoken, de dokter verbiedt hem het water in te gaan. Dus is het einde avontuur voor Jody bij Sterren Springen. Aaaaahhh!

“Tijdens de salto kwam ik met mijn oor verkeerd op het water terecht”, vertelt Jody aan De Telegraaf. “Ik dacht eerst dat ik slecht hoorde door het water dat in mijn oor zat. Meestal valt dat er ‘s avonds dan wel uit.”

Volgens een telling is Jody de zesde gewonde bij Sterren Springen op Zaterdag. In de finale morgen treffen Dirk Taat, Liza Sips, Yuri van Gelder, Raynor Arkenbout en Ralf Mackenbach elkaar.

Zie ook:
- SBS 6 overweegt vervolg Sterren Springen op Zaterdag
- Patty Brard strandt in halve finale Sterren Springen
- SBS-baas: Succes Sterren Springen nog geen ommekeer
- Tess Milne ‘de nieuwe Nance’ naast Gerard Joling

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gat in trommelvlies Jody Bernal, exit Sterren Springen

 1. Nick

  Hij was wel de gedoodverfde winnaar. Dat zal nu wel Ralf worden.

    /   Reply  / 
 2. Jordy

  Ik begin langzaamaan het ware concept achter dit programma te snappen: Laat irritante, onbekende/aan lager wal geraakte (Haha, snapje, water, wal, boot) BN’ers debiele sprongetjes doen die 99% mis gaan. …Naar mijn idee is het programma nu al geslaagd. Nu nog even Ralf Mackenbach ‘een eigen sprong laten bedenken’ (Hij had ook zijn eigen Songfestivalnummer bedacht enzo, wat uiteindelijk van zijn buurman bleek te zijn xD) en hem belly-first op het water belanden… Dan weet ik naar wie dit jaar de Televizierring mag. ^_^

    /   Reply  / 
 3. Pingback: Gerard Joling voelt zich weer lekker bij SBS 6 | Zappen

 4. Pingback: Engeland en Amerika lonken naar Sterren Springen | Zappen

 5. Pingback: Fragment sprong Patty Brard doet kassa Reinout rinkelen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>