Gerard Joling denkt dat BN’ers Sterren Springen 2 weigeren

Komt er een tweede seizoen van Sterren Springen op Zaterdag? Afgaande op de kijkcijfers zou je het wel verwachten, toch is een vervolg allerminst zeker. Dat laat Gerard Joling vanmorgen doorschemeren. “Dan moet het wel anders heten, Sterren Springen zich Dood ofzo. Er zijn natuurlijk wel wat ongelukjes gebeurd. Ik denk dat er geen hond meer is die van de duikplank af wil springen.”

Hij vervolgt op Radio 538: “Neuzen worden gebroken en dat soort dingen. Ik weet niet of mensen nog wel meedoen. Ik zou het heel leuk vinden om het nog een keer te doen, het was enig. Maar of het terugkeert, weet ik niet.”

Mocht er een vervolg komen, dan lijkt ruimere voorbereidingstijd essentieel. Maar of Sterren Springen op Zaterdag genoeg budget heeft de BN’ers daarvoor te betalen? En of de sterren wel zo ruim tijd in de agenda vrij kunnen maken?

Gerard Joling is ondertussen met SBS in gesprek over een nieuw programma. “Er liggen een paar dingen klaar, deze of volgende week wordt daar een tik op gegeven.” De zanger sluit niet uit dat de reality-soap waar hij al jaren over rept, er nu van gaat komen.

Zie ook:
- Engeland en Amerika lonken naar Sterren Springen
- Gerard Joling mocht van verzekering niet zelf van duikplank
- Gat in trommelvlies Jody Bernal, exit Sterren Springen
- SBS 6 overweegt vervolg Sterren Springen op Zaterdag
- Kijkcijfers zaterdag: 1,3 miljoen kijkers zege Liza Sips

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gerard Joling denkt dat BN’ers Sterren Springen 2 weigeren

  1. Levi

    Een vervolg zou best kunnen, maar dan niet met 16 deelnemers. Ze hebben er nu zoveel tegelijk gebruikt voor slechts vier afleveringen. Als ze volgende reeks 8 deelnemers doen en 6 of 7 liveshows is het handiger. Dat er iedere week maar 1 iemand afvalt in plaats van 5 mensen

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Fragment sprong Patty Brard doet kassa Reinout rinkelen | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>