Sterren Dansen op het IJs eenmalig primetime voor kick-off


Het nieuwe jaar begint spannend voor SBS 6. Het bewezen succesnummer Sterren Dansen op het IJs keert na een periode van afwezigheid terug in de programmering. Waar de show voorheen op de primetime vrijdagavond werd uitgezonden, moet Sterren Dansen op het IJs zich nu gaan bewijzen op de vroege zaterdagavond. Om de kijker op te warmen voor het schaatsgeweld, is vanavond de kick-off te zien – wèl primetime.

De terugkeer van Sterren Dansen op het IJs betekent ook de comeback van Patricia Paay bij SBS 6. In 2010 vertrok ze bij de zendergroep, nu maakt ze haar opwachting in de jury. Ook oud-kandidaat Jody Bernal mag over de nieuwe schaatsende BN’ers oordelen, de andere twee namen zijn Martine Zuiderwijk en Maurice Wijnen. Gerard Joling presenteert met Tess Milne.

Het kandidatenveld bestaat uit: Paul Turner & Scarlett, Antje Monteiro & Ryan, Monique Sluyter & Yannick, Zimra Geurts & Alexis, Jarno Hams & Katie, Christophe Haddad & Lauren, Gaby Blaaser & Benoit, Andy van der Meijde & Alice, José Hoebee & Simon, Mimoun Ouled Radi & Kellyn, Laura Ponticorvo & Joel, Monsif & Patti en als laatste Sterretje & Alexandra.

Sterren Dansen op het IJs, 20.30 uur, SBS 6

Zie ook:
- Sterren Dansen op het IJs toch niet zo sexy?
- Sterren Dansen op het IJs; Jokertje eruit, Sterretje erin
- SBS 6 haalt Patricia Paay weer terug
- Sterren Dansen op het IJs ‘jonger en sexyer’ terug
- Sterren Dansen op het IJs terug op vroege zaterdagavond

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sterren Dansen op het IJs eenmalig primetime voor kick-off

  1. Mark

    Zoals de foto al doet vermoeden, Sterren zakken door het ijs vanavond. Dit genre TV is echt geweest. Kansloos.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>