Hitsige singles in SBS 6′ De Grote Vakantie Show

SBS 6 introduceert zijn nieuwe zaterdagavond, waarbij alle ogen zijn gericht op het nieuwe De Grote Vakantie Show. SBS 6 en Talpa lijken handig in te spelen op het feit dat in januari veel vakanties worden geboekt, al is dit meer dan een show over vakanties alleen. Het is ook een programma over singles en prille liefdes. “Onze kandidaten zijn druistig. Sommigen zijn al drie, vier jaar vrijgezel. Dus het is ontzettend leuk om ze aan elkaar te koppelen”, weet presentator Marc Klein Essink. Hij promoveert naar de zaterdagavond na het succes van De Lijf Show op woensdagen.

In de zomerse studio, vol strandbedjes, palmbomen en rieten parasols, komen de kandidaten al helemaal in de vakantiestemming. Het aanwezige publiek is opgedeeld in twee vakken. Terwijl in het ene vak 50 single vrouwen samen met hun beste, single vriendin de sfeer maken, wordt het andere vak bevolkt door 50 single mannen en hun beste, single vriend. Iedereen streeft naar het winnen van de ultieme droomreis, maar voor het zover is, zullen er nog enkele zonnige strandspellen gespeeld moeten worden. Met de matchcamera kunnen de vrijgezelle mannen en vrouwen hun ideale reisgenoot spotten.

Over zijn kansen en kijkcijfers zegt Marc Klein Essink in Metro: “Het succes van De Lijfshow biedt natuurlijk geen enkele garantie voor het slagen van dit programma waarmee ik gelijk op de zaterdagavond ben gezet. En vanaf volgende week sta ik tegenover mijn vriend Robert ten Brink die All You Need is Love bij RTL presenteert. De kijker zal ons moeten vinden. Het is toch een nieuw programma.”

Marc gelooft echter in Talpa-baas John de Mol. “Het was best een risico om weer te gaan presenteren. Om mijn heen zeiden mensen: waarom ga je nou naar SBS? ‘Omdat ik dat leuk vind, beetje pionieren’, antwoordde ik. Bovendien: Ik maak deze show samen met John, de man die vijfentwintig jaar geleden verantwoordelijk was voor mijn carrière. In hem heb ik alle vertrouwen. De Lijfshow sloeg aan bij het grote publiek en eindigde met tegen de miljoen kijkers.”

De Grote Vakantie Show, 21.00 uur, SBS 6

Zie ook:
- SBS 6 promoveert Marc Klein Essink naar zaterdagavond
- Comeback Marc Klein Essink met De Lijf Show
- Weer zaterdagavondshow SBS: De Grote Vakantie Show

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hitsige singles in SBS 6′ De Grote Vakantie Show

 1. Jelle

  Ik heb hier in het ‘publiek’ gezeten. Kan wel een hitje worden maar vind het meer iets voor Veronica (Pain Game achtige praktijken).

    /   Reply  / 
 2. vakantie

  Het was leuk. Het Bleek Zeer behulpzaam for MIJ en IK BEN ER Zeker of all reageerders hier!

  vakantie

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>