Gerard weer duo met Tess voor Sterren Springen Schans

Gerard Joling gaat het programma Sterren Springen Schans niet alleen presenteren. Hij krijgt opnieuw Tess Milne aan zijn zijde, met wie hij ook al Sterren Springen op Zaterdag en Sterren Dansen op het IJs maakte. SBS 6 heeft de pers uitgenodigd voor ‘een grote nieuwe familieshow, waarbij bekende Nederlanders in een nieuwe arena de strijd met elkaar aangaan’. De bijeenkomst is in een skihal, waarbij naast dit presentatieduo ook alle kandidaten aanwezig zijn. De show is vanaf vrijdag 22 februari op tv te zien.

Zie ook:
- Gerard Joling presenteert Sterren Springen Schans
- Lange Frans ook in Sterren Springen Schans
- SBS in maart met 3 afleveringen Sterren Springen Schans
- Wordt skischansspringen SBS 6 ultieme schnabbelshow?

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Gerard weer duo met Tess voor Sterren Springen Schans

 1. Marcel

  Prima maar niet Tess Milne!!! Laat haar eerst eens heel veel ervaring opdoen met kleine programma’s want dit is allemaal nog te hoog gegrepen voor haar. Ze is zo aan het zwemmen, terwijl ze bij alles wat ze zegt haar handen meebeweegt. Het is gewoon zielig. Waar denk je dat de lage cijfers van SDOHI door veroorzaakt worden?

    /   Reply  / 
  1. :)

   nog zo aan het zwemmen. Wat een vergelijkingen gebruik jij zeg. omg.

     /   Reply  / 
 2. wilmer

  @marc ik denk door het uitzendtijdstip

    /   Reply  / 
 3. Joey

  Ik heb verschillende publieksoproepen gelezen voor een programma van Eyeworks dat a.s. zondag wordt opgenomen, met o.a. Gerard Joling en Maurice Wijnen. Iemand enig idee wat dit programma is?

    /   Reply  / 
  1. J

   Geen bloed zweet en tranen, dat is van Talpa. The next popstar ook niet…

   Geen idee? Echt nieuw programma dan?

     /   Reply  / 
   1. Joey

    Gerard deed de volgende oproep op facebook; Voor een televisieopname ben ik nog op zoek naar publiek. De opnames zijn aanstaande zondag 13 januari 2013 in de namiddag in Hilversum en duren maximaal 1,5 uur. Wilt u deze opnames bijwonen? Geef je dan nu op! Mail je naam, telefoonnummer en e-mailadres naar [email protected] Ik mag er helaas verder niets over vertellen maar het wordt heel leuk! Gr. Geer
    Het lijkt dus echt te gaan om iets dat nog niet is aangekondigd. Maurice Wijnen deed dezelfde oproep op twitter.

      /   Reply  / 
 4. Jan

  Hallo

    /   Reply  / 
 5. Jan

  @Joey ik denk bloed, zweet en tranen

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>