Gerard twijfelt over Sterren Springen Trampoline

Als SBS 6 inderdaad een reeks afleveringen van Sterren Springen Trampoline (Celebrity Bounce) bestelt, dan is het nog maar de vraag of Gerard Joling dat programma presenteert. Hij is afgelopen zondag wel ingezet bij de pilot-opname, wat de SBS-ster omschrijft als een vriendendienst. “Het moet niet zo zijn dat ik de presentator ben die alleen nog maar dingen doet met Sterren Springen, Vallen, Dansen en weet ik veel wat.”

Toch erkent Joling aan RTL Boulevard dat de opnames van Sterren Springen Trampoline ‘onzettend leuk’ was om te doen. Joling introduceert in het interview ook meteen de Nederlandse naam, in het decor was echter volop de titel Celebrity Bounce verwerkt. Mogelijk is daarvoor gekozen voor de internationale markt. Eyeworks heeft meerdere sterren-formats die onder dezelfde naam worden vermarkt, waaronder ook Celebrity Splash (Sterren Springen op Zaterdag).

Tv-kenner Bert van der Veer vindt Sterren Springen Trampoline een relatief onschuldig format. “De sterren-programma’s stoppen als de creativiteit ophoudt bij de makers of als er een dode BN’er valt. De grens ligt bij wanneer er slachtoffers vallen”, stelt hij op 3fm. “Dan vind ik Sterren Springen Trampoline minder erg dan plat op je bek gaan in een zwembad, om nog maar te zwijgen over wat er op een skischans kan gebeuren.”

Overigens zal Sterren Springen Schans geen live-programma betreffen, maar maakt Eyeworks hiervoor opnames in het buitenland die worden gemonteerd tot drie afleveringen. Donderdag is er een perspresentatie van deze show.

Zie ook:
- Gerard Joling neemt pilot op voor Celebrity Bounce
- Gerard weer duo met Tess voor Sterren Springen Schans
- Eyeworks boekt succes in Engeland met Celebrity Splash
- Sterren Dansen op het IJs toch niet zo sexy?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Gerard twijfelt over Sterren Springen Trampoline

 1. Geertje

  ‘t Is toch om te gieeeeeren? Voor meer geld presenteer ik de gekste dingen hoor! Sterren Springen Van Het Dak, Sterren In De Stripclub, Sterren Zoeken Bommen in Iran, Sterren Gooien Zich Voor De Trein, we doen het allemaal! Hoe-ha-ha-ha!

    /   Reply  / 
  1. gtstfites

   Sterren lopen naakt in een voetbalwedstrijd.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>